finaly



Va precis o sola. Därav bilden, tyckte jag hade fått lite färg. Me like! Ska snart hoppa in i duschen o därefter blir det jobb, hatar det passet jag ska gå på nu. 14.30-21.15. Så jävla jobbigt o idag kommer det vara MASSOR med folk. Det kommer vara långa köer i alla kassor. Visst, tiden går fort. Men man hinner fan knappt andas. Vet inte om mitt huvud pallar det idag.

Igår bakade jag ett pepparkakshus. Det var det jävligaste jag varit med om. Trodde det skulle va lite mysigt. Men ja blev fan bara irriterad, delarna ramlade isär o gick sönder. Men nu har jag iallafall fått ihop den, ni får se bilder på det imorn. Julpyntade här hemma igår förresten.. :)

Imorn är de lööördaaag!!!!! :D




Har ju förresten inte visat er mitt "kök". Igår grovstädade jag här. diskade, skura golv, rensa kylskåp och skafferi. Så nu har ja så fint :)





schfanny.blogg.se/schfanny

"vi hade avskedsmiddag. en mycket rogivande sådan.  
natta är en stark själ. i hela sitt liv  (eller ja, så fort vi lärde känna varandra åtminstone) har hon blivit avbruten.
hon pratar liksom lite för långsamt,  för att vi i sällskapet ska orka med att lyssna. eller sanningen är väl att vi andra kanske pratar lite för snabbt. och mycket.

när hon äntligen får en syl i vädret har hon antagligen bunkrat upp,  under tiden vi andra pratat,  en hel radda meningar hon vill få ut så det tar liiiiite för lång tid. hon har heller inte riktigt kuragen  att våga avbryta tillbaka.  sen sitter hon där avbruten och dan.  och vi bara skrattar. men vi älskar dig ÄNDÅ vetu nattabumselibumsan<3"

ett litet utdrag från fanny's blogg.

jag dog av garv. för det stämmer så jävla hårt.

Julklappar

När man var liten så var Julen så mycket mer speciell. Kommer inte ihåg den sista Julaftonen som jag hade svårt o sova dagen innan för att det var så pirrigt att tomten skulle komma lixom. Nej, de stadiet är jag väl inte riktigt i nu skulle jag väl kunna påstå.

Jag tror att det var Julen 00 som tog udden av min längtan till Julafton. Min kära mormor dog på Julaftonsmorgonen. Året efter åkte vi utomlands för att få en annan miljö och bara "komma bort ifrån" Julafton. Sen dess så är Julafton absolut inget speciellt för mig. Men att få träffa de nära o kära är ju aldrig fel. O inte presenterna heller... Men sen är det väl inte så mkt mer.

Frågan är vad man ska köpa till sina nära. Har ni några tips till
En glad, sportfåne, elektronikglad etc. etc gubbe på 45 vårar?
En klara-tokig, älskar ljudböcker o sommar, träningstant på 43?
En jobbigt kär, fotbolls, data intresserad lillebror på 17 år?

Har ni nåra tips?:)

----

Det här vill jag ha iallafall. Kan tomten va såhär snäll ??:-)




Louie




Nu ska bubben snart åka iväg. Kommer bli tomt. Va iväg o käka på red brick med ett gäng o sa hejdå nyss. Fem månader ska han vara borta. Kul för honom!!!  Men ska åka o hälsa på honom i Åre nån gång efter nyår. Det ser jag fram emot. Massa öl o massa skidåkning. Naaaajs.

Gash. Jag är så rastlös på kvällarna så det är helt sjukt. Jag skulle lätt kunna dra ut o springa nu! Har så mycket energi i kroppen så det är sjukt!!!

Nej nu ska jag nog ringa nån kul människa.
puss

when we first met

sitter här med mina vildvittror.
martin ligger som vanligt i soffan o tror han bestämmer över dosan och vad som ska ses på tv.  o fanny sitter o klagar över att han inte kan välja rätt program. jag lagt ner det där. alla mina o martins tv-kvällar leder ingenstans. det är ingen idé. vi har allt för olika smak på tv program så det skriker om det. jag älskar amerikanska serier o han vill bara se på ettan o tvåan. det är ju nästan så man vill ta självmord över hur usla programmen som sänds på svt är. jag orkar inte bry mig längre och det är då jag hamnar här.

beställde nyss den här staven oxå :) den andra från vänster med klar kristallpärla. kommer bli så fint i min lilla tunga.

inatt har jag fanny som nattgäst. myspys!



we're just using eachother



igår var en minst sagt konstig dag...

sitter just nu o betalar lite räkningar. sånt som behövs göras när man är vuxen, trist men sant. finns ju roligare saker att göra om jag säger så.

jag ska sätta igång att städa min lägenhet nu ordentligt. allt från att diska o skura till att vika kläderna i garderoben. finns alltid något som behövs göras. sen vid halv tre börjar jag jobba, efter jobbet blir det till att storhandla. nu ska jag tamefan ha koll på min ekonomi den här månaden.

låt det bli helg nu snääääälllaaaa... :)

beer in my heart <3 haha


f*ck securitas


Kylig dag. Men vackert ute är det iallafall, annat kan man inte säga. Jag är mer en sommar tjej. Det har jag alltid varit.

Idag kom brevet jag inte ville ha. Securitas är inte lite dåliga på o ta betalt ska jag säga er. 1500 jävla spänn kräver de för att de var tvugna att åka fram till min dörr o säga att jag skulle sänka ljudet. Fyfaan! Blir dåligt med julklappar i år.....



















lycka



det är sjukt att man blir helt till sig av ett par skor. dessa skor från zara har jag spanat på i över en månad o nu är de äntligen i min ägo! jag är så sjukt lycklig. blev ännu lyckligare när jag fick dom av morfar också. jag har världens bästa morfar! :) 

så nu är min outfit fixad inför nästa helg.. fan va jag saknar öl alltså! gött det ska bli med den första kalla. mums!

på tisdag ska jag försöka sluta röka, eller ja, iallafall trappa ner ordentligt. det är så jävla ofrächt! jag hatar att va en rökare. man är i ett fack av "dåliga, svaga människor". rökningen passar verkligen inte in i min livsstil. och jag vill sluta lukta äckligt. är inte så jävla kul när man precis kommit ur duschen o känner sig fräsch o de första man gör är o tänder en cigg. nej. nu blir det andra bullar. till er som inte röker; BÖRJA ALDRIG! det är ett rent helvete.....

jag ska även göra en budget som jag ska följa. jag måste ta tag i mitt liv nu. är det nu man börjar kallas vuxenuuäää vet inte om ja vill.... 

inte likt mig

min andra vita helg och det känns faktiskt inte så konstigt som jag trott. bara skönt. faller sig ju mer naturligt att sitta inne på vintern o bara mysa! men nästa helg.. då blir det åka av för då är det personalfest som gäller. grejer de! ;)

inatt drömde jag återigen sjuka drömmar.. vet inte va re är me mää! är väl lite känslig o kåt! nu får ja lägga ner de här! :P

är hemma hos mina föräldrar ikväll. skönt att bara få umgås med dem en kväll. behövde det. imorn ska vi åka o hälsa på min morfar som ligger på lasarettet i örebro. hoppas han mår bättre....

nu ska jag lägga mig o kolla på film (klockan är 23.41 en lördagkväll!!!!!!!) haha

puss

så verkligt


det är så sjukt. jag drömmer inte ofta. eller ja det göra jag väl men jag kommer oftast inte ihåg mina drömmar. men imorse vaknade jag av en sån äcklig dröm. jag tänker inte avslöja vad jag drömde i detalj, men jag kan säga att det handlade om sex. o sex brukar ju förknippas med sköna drömmar. men det här var det vidrigaste. jag vaknade upp men spyan i halsen o trodde verkligen att det hade hänt på riktigt. tack och lov var det bara en dröm.


vid första ögonkastet



jag tycker det är lite sådär retsamt kul.

ni vet. det där med att man ska spela ett spel och låtsas om som man inte är intresserad av en person fast man egentligen bara vill hoppa upp i famnen på denna person o trycka upp honom mot väggen, slita honom i håret o slicka honom uppifrån och ner, jaa you name it. okej. jag vet jag är lite hård. men skitsamma.. jag orkar inte bry mig längre. varför allt detta spelande? jag försöker att inte spela! men det är oftast den lätta vägen ut när man känner sig hotad eller ointressant.

när man har alla kort på bordet så är det lätt att vara öppensinnad o ärlig (som folk kallar det). Ärlighet är något konstigt. Jag är uppfödd med att vara ärlig. I min familj har vi alltid talat om allt för varandra. Okej då, vissa undantag finns det. Och det känns helt normalt för mig. Jag har lixom inte förstått poängen med att ljuga. Men det måste ju finnas nån poäng med det eftersom så många använder det som en tillflyktsort.

Jag har mött min motsats. en person som ljuger om allt. en person som kan göra de vardagliga sysslorna till en lögn. i början brydde jag mig. Nu skattar jag bara åt det, för jag har bättre saker för mig än att försöka att lista ut om det är sanning som kommer ut käften på människan. Jag låter denna person hålla på med sina lögner, om det gör att personen i fråga känner sig bättre till mods, så visst varsågod :)


tänd på en röst

Vaknade upp imorse av att ett okänt nummer ringer, o ja vet. Jag sa i tidigare inlägg att jag aldrig skulle svara på okänt nummer. Men hade en aning om att det var Riksbyggen som skulle ringa, o sant som det var sagt så var det de. Å snacka om att jag gick igång. Killen som ringde hade en så förbaskat sexig röst. Bara av att höra hans röst flög det runt tusentals fjärilar i min mage. Jag var tvungen att lägga band på min själv för att inte bli... ja ni vet ;P haha! När samtalet avslutades så flög jag upp ur sängen. Var ju tvungen att piffa till mig lite innan han skulle komma.

Helt plötsligt så plingar det på dörren. Stunden jag väntat på var här. Jag öppnade dörren. Jag blev så besviken. Han var inte alls som jag hade föreställt mig. Och hans sexiga röst var som bortblåst. Det var bara till att bita i det sura äpplet och låta honom komma in o fixa mina element....

Jobbig situation...

- . - . - . -

It's a little too late for you to come back
Say it's just a mistake, think I'd forgive you like that
If you thought I would wait for you
You got it wrong

svara aldrig på okänt nummer

gash. samtalet som ingen vill ha kom just. jag har lust att sjunka genom jorden för att därefter aldrig komma tillbaka. Jag vill inte vara sån. Jag vill inte vara hon.

varför ska allt i stundens hetta och alkoholens närvaro kännas så tillåtet. ibland vill jag inte se mig själv i spegel.

men sen kan man se det från andra sidan. där jag inte ska ta åt mig alls. jag är inte skurken igentligen. fast jag känner mig som det, ett stort svart får är det jag egentligen är.



don't know what you're doin' to me



Finns det någon sexigare kvinna? Tror fan inte de! Okej.. Jessica Alba ligger jävligt nära. Idag börjar jakten på den här kroppen! Ska iväg till träningslagret senare och köpa gymkort.

Martin kommer o hämtar mig snart så ska jag hjälpa honom med att handla mat. Sen ska han bjuda mig. Får se vad som står på menyn :)

puss n


bloggar..

Jag är inte den som läser andras bloggar speciellt ofta. Finns några få som jag brukar läsa ibland. Jag har hittat en blogg som jag älskar att läsa. Det är en kille som skriver den, och den är sådär svinigt intressant.

"Igår fanns det gott om tjejer och jag fann en som var långt ifrån som alla andra. Hon var så vacker att även en blind människa hade uppskattat hennes skönhet. Det jag menar är att hon var inte bara vacker på utsidan utan hade även ett inre som jag fann behagligt. Hon var typen av tjej jag skulle kunna se som en flickvän. Varför förstöra allt genom att gå hem med henne?

Sen tänker jag att jag har bränt så många broar så vad gör det om jag bränner en till? Det kommer alltid att finnas någon bro som kan ta mig över till andra sidan. Jag intalar mig att hon är säkert en dubbelagent som mig, ett svin som döljer det genom att spela underbar. Jag kan inte låta henne komma undan, jag måste ha henne.

Hon tog kommandot och styrde oss bestämt avsides, väl där slog hon på till min förvåning sitt stora förförarprogram. Hon körde allt jag brukar göra, jag avbröt hennes och jag viska tätt i hennes öra att du hade mig vid hej, ska vi släppa vår dricka och sticka?

Hon och jag tittade på varandra och insåg att vi mött oss själva i den andra. Jag vaknade inte ens när hon gick och hon var spårlöst borta när jag vaknade, nästan som allt var en dröm. Jag letade efter bevis att hon varit här, jag fann inga. Jag fann inte heller min halsduk eller mössa. Allt som fann var en lapp där det stod om du vill ha tillbaka dina saker så möt mig för lunch idag.

Kanske krävs det ett svin för att lura ett annat? "

you've changed my whole life

Finaste låten just nu...


day's like this


Jag kände det på mig. Hade en olustig känsla redan när vi började festa igår. Fick besök av securitas inatt. Gick lite för vilt till här. Och det gillade tydligen inte mina grannar. Jag skulle hata mig själv om jag bodde granne med mig. Nej nu ska jag inte ha fest här på bra länge.. Väntar bara på att räkningen ska dimpa ner i brevinkastet. Blev en dyr kväll.

Usch ibland hatar jag verkligen söndagar, ångestfyllda söndagar. skit.


Nu ska jag ta en lång skön dusch
Godnatt N


Never again - Justin Timberlake



godnatt


Nu är det dags att släcka ljusen hoppa in i duschen och sen lägga sig i sängen. Finns det något skönare? Skulle inte tro det. Jag älskar att sova. It's the shit.

Får se om jag orkar vara vaken tills valvakan börjar på femman med filip o fredrik.. men om jag känner mig rätt så är jag nog det.. godnatt.. sleep tight.

förövrigt så saknar jag den här grabben

welcome




Jag bara älskar min "welcome" skylt. Den gör verkligen så man känner sig välkommen när man kommer hem. Har ställt upp min fina segelbåt brevid den. Den är så fin. Fick den av Nattis efter att ha letat som en tok genom hela smögen efter en vit, naturlig segelbåt. Men det gick ju tusan inte att hitta. Denna är från SIA och är helt underbar.

Tog en tripp till örebro som sagt idag. Och skräll att jag hittade en jacka.. var ju inte alls det jag skulle ha.. Men men. Nöjd är jag iallafall.. Fick med mig massa ljus hem oxå, och mysfaktorn i min lägenhet är inte att leka med. Mums! Så mysigt här.. Nu väntar jag bara på att karln ska komma o höja mysfaktorn ytterligare.. Undra när han kommer?

The Fray - Over my head (acoustic)


   

you lost my trust


Tillbringat min kväll tillsammans med Fanny. Finns alltid något o snacka om när man är med henne, även fast hon sköter det mesta snacket, så försöker jag hänga på i samma tempo. Jag kan ju inte va sämre jag inte... Kollade på"what happens in vegas" den var grym. Riktig tjejfilm. Se den!

Jag saknar dagar som denna på bilden. Tog denna bild en tidig sommarkväll förra året. Då man verkligen uppskattar värmen sådär otroligt mycket. De som var med denna dag glömmer nog aldrig det.. Det kommer jag aldrig göra iallafall..

Imorn ska jag upp tidigt, klockan sex bestämt. Så jag borde igentligen ligga o sussa nu. Jag o pernilla ska ut o gå o sen ska vi till öret. Jag ska inhandla lite hyllor o massa ljus såhär i höstmörkret.
                                                                     Fan vad mysigt det är. Det står på
                                                                     schemat imorgon. Annars ska jag 
                                                                     bara ta det lugnt. Jag är så ledig 
                                                                     imorn... Men jobb hela helgen.
                                                                     älskaar't



                                                                coldplay - see you soon (acoustic)

syster östberg



Igår var det halloweenfest som stod på schemat. Jag var syster östberg och tog hand om alla så fint. Ha ha. Startade med tacos här hemma hos mig o sedan drog vi vidare till eric. Där var det allt från Jesus o hans lärjungar till fångar, shejkar, o pirater. Grym kväll!

Nu ska jag sätta igång o storstäda. fyfan hur här ser ut. Disk över hela diskbänken, och det känns så kul! Men men. Bara o bita i det sura äpplet dra på musik i bott o sätta igång. Därefter är vi på't igen.. Ölen står redan på kylning...

RSS 2.0