unna sig

imorn är sista dagen på 2008, det har varit ett bra år, riktigt bra. bal, student, napa, ah u name it. jag önskar att jag kunde ta mig tillbaka till den där morgonen när mamma väckte mig, jag öppnade ögonen och jag skulle ta studenten, så overklig känsla.. den gick lixom inte att förklara, jag stod där o lockade håret o satt på mig min vita klänning och till sist studenmössan. det känns som igår även fast det var mer än ett halvår sedan.. det är sjukt att tiden går så fort. om ca fyra månader fyller jag 20, o sen i början av juni går min prövotid på körkortet ut.. två år sen jag tog körkort? det är fan heelt sjukt.


o med nytt år följer även nyårslöften, även fast det är jävligt överskattat. men i år har jag två löften, sluta röka och gå ner i vikt. beachgirlnollnio vare va? Ja men det ska väl inte vara så svårt. Kommer nog gå i ide i nån månad, men de äre nog värt :)

förövrigt så är jag så sjukt fruktansvärt grymt förbannad. sliskiga människa, gå under jorden snälllllaa.

imorgon så ska jag jobba till fyra därefter kommer fanny o hämtar mig sen bär det av till degerfors där det bli trerätters o lekar med goa vänner :) sen firar vi tolvslaget med skumpa, me like. hoppas erat nyår kommer bli lika bra som mitt.

hörs nästa år ;)


napa -08

Juldagen



En mycket trevlig kväll och natt.

De får jag lida för nu.. Är helt totalförstörd i kroppen. Jobbade igår från tre till åtta. O när nathalie inte får mer en fem timmars sömn så blir det inte bra. Men kul var det! O idag ska jag iväg o jobba igen.. åhh pallar inte. två till sex, inte speciellt lång tid, men de är jobbigt att bara ta sig dit.

sov skit konstigt inatt, en viss person höll på o ringa mig hela natten o så vaknar jag till av det typ vid två inatt, o jag var helt säker på att klockan var två på dan, så jag hoppar upp ur sängen o slänger på mig jobbarkläderna (skulle börja jobba vid två) o är påväg ut genom dörren o jag förstår att det fortfarande var natt.. haha! då var det skönt att gå o lägga sig igen...

undra vad som händer ikväll då.... :)

memories

En tanke slog mig ikväll. Ibland undrar jag var människor tar vägen. Jag fick tankarna på en viss person ikväll. Vi delade så mycket. Och sen helt plötsligt... ingen kontakt. Fast det var väl egentligen mitt val att det skulle bli såhär. Men ibland blir man bra nyfiken. Vad gör du just nu? Hur ser dina dagar ut? Vad jobbar du med? Är du lycklig?

Ibland har jag bara lust att ta upp telefonen o ringa. Idag är vi säkert helt olika personer. Det är ju lite det jag vill ha svar på. Fast å andra sidan så var du ett svin. Så egentligen är du inte ens värd det här inlägget. Åå tänk om du visste om att jag tänker på dig just nu, o att ja skriver om dig... Nästan lite pinsamt....



Darin - Breathin' your love (acoustic)

ett vandrande apotek



Det kan man lugnt säga att jag är. Tur att man har en mamma som kommer med alla sorters mediciner för att få mig frisk. Min mamma är en bra mamma. (bäst mamma)

Jag märker verkligen såhär när jag är sjuk hur beroende jag är av att träffa människor. Inte ens när jag är sjuk kan jag hålla mig ifrån mina vänner. Jag blir uttråkad för lätt. Men det kanske är ganska logiskt ioförsig. Hur kul är det att sitta instängd i en etta på dahlgrensvägen? Inte så kul.

Inte så positivt inlägg, men finns väl inte så mkt positivt att skriva om sjukdomar.

Snart kommer hjärtat hit. Skönt med sällskap :) Puss

AC/DC


Shit. Grymt!!! Jag ska dit..
Jag vet att ni är avis :D hihi.

 

Jag har fått många påbackningar om att jag ska uppdatera. Så får väl skriva några rader då. =)

Jag har egentligen en massa att berätta men jag känner inte fört =) Men kan iallafall säga att i fredags så var jag i huvudstaden o trivdes. Var där över natten o hade det verkligen underbart.


ge mig

ikväll ska jag göra något oväntat förresten.
får se hur det slutar


dålig uppdatering

ja, extremt dålig uppdatering på mig. det har sina skäl. o det är inget som jag behöver tala om här.

sitter för tillfället hemma hos emelie. men hon är inte här. hon är ute o går med sandras hund. jag pallade inte att följa med, har sån otrolig mensvärk. var längesen jag fick känna på det så hade nästan glömt hur olustig känsla det är.

var nyss o fika med lite grabbar o tjejer. mycket trevligt.

det är fel på mig. jag är så deprimerad. jag hatar det här. mörkret. det ska inte vara såhär. det ska inte vara kolsvart ute klockan fyra. det är förjävligt. jag får trösta mig med mina underbara vänner. innekvällar med mys framför tvn. visst det är trevligt. men jag är en person som vill vara ute o röra på mig, känna hur solen värmer i nacken, mysiga kvällar/nätter på stranden men en brasa och en karl som sitter o spelar gitarr.

sommaren som kommer nu är min sista här i sverige på ett bra tag. sen försvinner jag härifrån.

anna nalick-breathe

drunk



personalfesten i lördags var PERFEKT!! ;)
taack till er som gjorde kvällen såå värd!

RSS 2.0