I'm nearly dead

Ja, det kan man lugnt säga.. Jag har inte gått o lagt mig än, har suttit hela jävla dan/kvällen/natten med mitt projektarbete och nu kl 04.44 är jag äääääääntligen klar..

Var nyss ute o rökte, fåglarna kvittrade, himeln började ljusna och postbilen körde förbi mig! KUL!

Aja.. Nu är det iaf gjort.. O om jag inte får MVG på det här så tjuter ja fan.. Haha nerå.. Men ni fattar.. Så extremt mycket slit.. Aja.. Nu ska ja äääntligen få gå o lägga mig i sängen.. Mums på min käraste ägodel!

Tjarååå

ÄLSKAR HONOM!




Alltså... Jag har hittat min kärlek... Killar som kan spela o sjunga är det bästa som finns... Gryyyyym kille!
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Sjuk


Ja, kvällen i lördags var sjuk! Hade fan riktigt kul :) Det var mycket mycket trevligt!

Börjar känna mig lite stressad nu.. Har satt igång o skrivit på projektarbetet.. Och det är ju lite mer o göra än vad jag hade trott! Fyfan.. Usch.. Vill bara gräva ner mig under jorden just nu o sen vakna när det är onsdag eftermiddag!

För på Onsdag är det Fanny och Natty dag.. Mycket trevligt må jag säga.. Sen måste jag avvara lite tid på eftermiddagen för då blir det fika med nåra grabbs inför en fotoshoot.. Kommer bli grymt.. På torsdag kommer vi köra en heldag med foto.. Jag känner lite press på mig.. Det kommer bli bilder som jag aldrig tagit förut.. Pulsen går upp när jag bara tänker på det! Men om slutresultatet blir som jag och grabbarna vill ha det så kommer det bli grymt!

Sen blir det ledigt från skolan några dagar, med det ersätts istället av lite jobb.. Och sen på lördagen är det redan 3 maj och det innebär födelsedagsfest.. Och då är det inte långt kvar till den 8 maj som är min dag :D Sen den 10 maj är det jag som styr fest här hemma på Kokillvägen.. Det kommer bli grymt! ;)


Tjarå.. Nu ska jag iväg o fota lisa!

Hahahaha



Vissa människor alltså.. Man har bara lust o banka rätt alla skruvar som är lösa i huvudet!

Loowaaa

image132



Underbara väder! Låt det alltid vara såhär!

Idag har jag då somsagt varit på Ps-kurs.. Det var väldigt trevligt och lärorikt! :)

Sen när jag kom hem så tog jag o lisa bejbi en walk med hundarna! Så jäkla underbart väder! Blir man en aning sugen på öl eller? JAAA tack!! Sitta ute i solen o grilla! Fyfan va underbart.. Kommer bli många sådana kvällar framöver! Jag längtar längtar och åter längtar! Kommer bli en bra sommar känner jag på mig ;)

Åhhh.. Har precis bränt en ny skiva till bilen.. Nu längtar jag nästan lite efter att köra bil o dunka underbar musik! :D




Mina pussgurkor dessa tre pojkar!

Chris Brown - Forever
Ne-Yo - Closer
Mario Vazquez - Everytime I



Kisses N

Fixat..

image131



Ja, då var min studentklänning fixad och jag är supernöjd! Testade allt igår, klänning skor o studentmössan! O det känns helt sjukt att det är MIN tur nu!! Jag har nog inte riktigt förstått det än...

Nu är det 29 dagar kvar till Napa, ännu en grej som känns helt sinnes sjukt! Längtaar så att få komma tillbaka dit igen.. Känslan är obeskrivlig! Jag antar att ni förstår att jag är ganska lycklig just nu? ;)

Just nu sitter jag i skolan.. Har väl typ ingen lektion som vanligt när det gäller media, ingen lärare här.. och man blir ju inte speciellt förvånad! I eftermiddag så ska jag på kurs med killen från www.moderskeppet.se, han är grym på Photoshop och ska även lära ut lite andra saker, känns spännande! :)

Ja, det var väl allt jag hade att uppdatera er med för tillfället :)

Kysss..


skolan

image130

Ska väl kanske inte klaga på skolan? ;) Idag mös vi i solen!! puss på det!

Mat

Jag är jätte sugen på riktig husmans kost just nu! Skit jobbigt är det....

Nu börjar det snart närma sig helg igen..
Tror denna helg kan bli grym! hihi.. lite fuffens på G! :D så kul!

Haha igår gjorde jag bort mig totalt... Haha fick mig ett rejält skratt iaf..
Tror inte att man kan misslyckas mer! hahah

Idag blir det jobb, jobb och åter jobb.. Var planerat att jag skulle dra en picnic, men ändrade planer, ett 14.30-20.15 pass tackar man ju inte nej till! Är ändå lite kyligt i luften idag! ;P tss.. Älska vädret just nu!

Yeye, nu blir det svenska lektion!

image129

Kisses N

LOVE

image128


Bläää.. Nu har jag hittat min student klänning... Måste den vara så dyr? :'(... Nån som kan hjälpa till o sponsra?;D

Helgen

Grymt!

kom hem halv fem igår morse efter en trevlig kväll hemma hos eric! så synd att han ska åka den grabben!

Julia ringde o väckte mig igårmorse vid halv 11, "Tja, är hos dig om 5 min, upp o hoppa nu ska vi ut o gå" O klart man hänger på! Blev en ganska skön promenad med mycket snack.. Det behövdes kan jag säga! Var väl ute i typ 2 timmar, blev ju inte direkt värsta tempot, men skönt  var det :)

Sen hade jag o linn bestämt att vi skulle på bio efter att jag slutat jobbet, meeen, så blev det inte.. haha det blev utgång o de vart fan riktigt kul.. Det är ju bra att man är så spontan av sig.. De är grejer det.. Alkoholen tog ganska lätt vid sig på min nutrilett mage.. Liite illa.. Men vafan.. Bravader händer det ju alltid.. Men de kanske man inte behöver ta upp här.. haha

Just nu sitter jag i Henkes lägenhet med Linn, o vi mår inte så jäkla bra idag kan jag berätta för er!
Men men, man får ta konsekvensen av sitt eget handlande..

Väntar på att nyktra till lite så man kan ta ROZen hem till Degerfors..
Bye!

PA

Ja, idag hade jag då redovisning av mitt PA. Gick ganska bra om jag får säga det själv.. Var kul o få se alla andras PA oxå! :) som vanligt då vill jag hänvisa er till min fotoblogg... nathaliefoto.blogg.se

Efter redovisningen drog jag, julia, johanna & cilla till vårat andra hem, paris! alltid lika kul o sitta där o snacka massa skit! Haha. Satt där i 4 timmar, kanske lite överdrivet, men trevligt var det iaf!

Sen åkte jag o Julia hem till mig o softa lite, sen bestämde vi oss för en långpromenad.. Det var otroligt skönt idag.. 1h45m var vi ute! Underbart med lite solnedgång o så oxå.. Blev lite kallt sen när solen försvann men de var gött ändå :)

Så nu har man precis kommit hem, o Julia svek mig för Erika.. ;P

Imorn blir det kronis.. Var längesen sist! Men imorn blir det ett ganska kort pass, 18-21.15.. Jobbar även fre, lör oxå! känns najs! :)

Nu ska jag nog gå o lägga mig.. Blev ju ett tidigt morgonpass på cykeln imorse, och det blir allt ett pass imorn bitti med.. Nästan så att jag längtar.. Helt otroligt :)


Goodnight! :)


Uäck..

Jag är nog inte den enda som kört igång med dieten på allvar just nu.. Känner endel till.. Alla tar vi till olika knep.. vi får se hur de slutar.. För såhär kan jag ju inte visa mig i napa.. blek o fet.. guuuud vilken bra kombination!

image127


Nu är jag äntligen klar med mitt manus till redoviningen imorn, börjar bli lite pirrigt! :P men men.. skitsamma!


Ibland vet jag inte hur jag fungerar...

Men vet nån det? Skulle inte tro det..

Jag är så extremt jäkla irreterad, du är så oerhört klumpig. Baahhh..


Just nu mår jag så dåligt! har aldrig haft såhär lite pengar... usch va jobbigt det är! Blev så glad häromdan när papprena från skratteverket kom.. o jag beredde mig på att få största restskatten på typ 7000... MEN... Öppnar papprena och jag kommer få tillbaka 6700:-,... Ojojoj va goosigt! Så nu längtar iaf jag till midsommar, lite mer cash o leva på till sommaren. Naaajs ! Kan inte kännas bättre! :)

Nu ska jag sätta mig o göra mina sista redigeringar.. Sen är det dags för en låååång kvällspromenad.. Rensa skallen tillsammans med min älskling, ipoden!!!


Inget peppande inlägg idag direkt. Men vafan, måste man alltid vara på topp?

Tjaråå.


Besök förresten min nya blogg www.nathaliefoto.blogg.se den är inte riktigt klar, men snart så :)

image126


Gym

image125

Gym

image124

Me&Fay

image123

Kemilektion i 2an.. Saknar mitt blonda hår.... =)

Balett

image122

Äääänligen helg igen då.. Alltid lika underbart med fredagar. Sitter hemma hos Johanna o softar... Väntar på att klockan ska slå halv 9 så ska jag åka iväg o hämta bella... För ikväll är hon mitt objekt.. Hon ska nämligen fotas och det kommer bli fitness bilder. Kommer nog bli najs! Får se hur länge fotningen håller på, därefter blir det in till kga och möjligtvis kanske en öl på brickan slinker ner :D haha.

Imorn så blir det heldag med redigerande av bilder, samt skriva loggboken.. Ser inte fram emot det...  har ca 4800 bilder att kolla igenom o välja ut de bästa o sen redigera dem.. Ni skulle inte vilja vara mig imorn! :P
På kvällen blir det nog fyllechaffis, bara o ringa!

tjaarå..

Woman in black

image120


Tog lite pics idag på Cilla, ett litet smakprov här :)

Party

Ja nu sitter våran lilla Me3 klass o typ har party uppe i media salen.. Haha lite flashbacks från helgen ;D goigt.

Nej nu ska jag o Cilla ta en tripp in i fotostudion, de blir najs :D Sen ska jag åka hem o typ dö.. Har inte ätit nån mat sen igår... Min energi ligger ju inte på topp direkt om jag säger så =/ Vill ha maaaaat nuuu...


pusspusspuss på dig


image119

Resume

Ja, ska väl berätta lite om min helg då, för er som är sugna på o veta :) Den bestod iaf av alkohol, det kan jag iaf konstatera :P

Fredagen innebar Klassfest hos underbara fröken Lundevall, Blev grymt röj.. Nästan för roligt.. Men så kan det gå.. Sov kvar hos Johanna, där däckade jag runt 5 på morgonen, o kvart i 9 kommer Jesper in i mitt rum med bergsprängaren på högsta volym, ajajaj, de var inte vad mitt bakfulla huvud ville höra då! Gick iaf upp o städade så mycket som jag bara kunde, riktiga grisar var vi.. Men men, ibland måste man få vara det oxå :)

Efter jag hade städat så tog jag bussen hem, och började ladda om, lisa kom hem till mig o så fräschade hon till mig i håret, bort med utväxt och lite mer rött.. Me likee! Därefter kom Linn o hämta upp mig o Lisa, sen hämtade vi upp Jonas o Jennifer, därefter vidare till Kga, för där var det kröök i henkes lägenhet, grym fest blev det där iaf, o därefter drog man vidare till hotellet.. Där var tydligen EMD, missade den biten :P haha,

Söndagen låg jag i min säng hela dan, sen åkte jag ner till Jonas lägenhet o trivdes en stund..aja.. De var min helg.. Blir nog lugnt med Galej nästa helg... Min kropp börjar säga ifrån nu :P haha


Sitter just nu o redigerar lite bilder från i Torsdags, fick några riktigt najs pics.. :)
Här får ni ett liteeet smakprov ;)

image118


Tjaaråå..

Ja här kommer en bild från klassfesten i fredags! Grymt var det, v%E

20080404234.jpg
Ja här kommer en bild från klassfesten i fredags! Grymt var det, våran klass är lätt bäst, finns inge mer o säga än att jag trivs;-) puss

Kärlek



Man har lust o bara böla.. fyfan va underbart...

Hockey

image115


Ja, då har man återhämtat sig lite efter helgen.. O man är redan pepp på nästa helg. är fan lite läskigt hur alkoholen påverkar våra kroppar ;P Men kul är det iaf! Idag har vi varit o spelat hockey på nobel med klassen, fyfan va kul det var.. de var grymt! Kul o få pröva på nått annat än vanlig gympa ;D

Idag blir det en promenix med lisis o senare besöka gymet! Så gött... Sen blir det en tripp in till kga på kvällen ;)

image116


Slänger in en gammal bild ;P

Puss

RSS 2.0