Firmafest

Igår jobba jag som ett svin, lönedag & fredag, kan det bli värre? slet som ett djur.. jag hjälpte folk att packa varor i påsar. usch. svetten typ rann om mig. bläää =P men sen blev det lite lugnare på kvällen. när vi hade stängt så kommer jag ut till bilen, o ja, dörrarna hade frusit fast. KUL. Jag haaatar vinter. Men det löste sig tillslut. Därefter åkte jag till faay, o där var julia också, sen kom lisa me.. vi spela lite spel o så.. sen åkte jag o julia hem till mig. åt nattmacka o té, sen somna vi gott =)

Ja, kvällen idag kommer att erbjuda firma fest med alla anställda på kronhallen, gesällg, sandviken & degerfors. Det ska bli grymt trevligt, men ska inleda kvällen med att åka in till frida där det är lite förfest, sen mot kupolen och därefter vidare mot statt o mange schmidt. goooooiiit. =) ska bli grymt kul.. kommer antagligen lite bilder imorrn =)


hoppas jag får träffa mina pinglor ikväll oxå.


Nathalie

The pretender

Foo Fighters - The Pretender, kan inte sluta lyssna på den. Mumma


image43



Trist dag. Idag har inte jag tillfört världen så mycket iaf. Legat på soffan hela dan o sovit typ.
Umgåtts en sväng med Lisa, Jenn & Amanda, Det var najs.
Måste ta tag i mig själv nu o palla mig upp till skolan imorn, har ju varit så duktig hittils.
Nästa vecka ska jag ta tag i mina IG'n oxå.. så jag får dom ur världen!
Aja, nu blir det tv'n o sängen o glo på mitt favvo program Bones. Snart kommer nya avsnitt... göööött..



Jag längtar så fuckin' mycket till sälen så det inte är sant.



Nathalie

Äääntligeeeen.

Graaaatttttiiiiissss Guuuummmmaaaaan till Köörkoorteeet. Äääntligeen :D



image17

Idag är det ingen vanlig dag...

Nej för det är Julias födelsedag :D Grattis Gumman, äääntligen 18 =)


Puss på dig sweetie


Nathalie

Tjejkväll.

Idag har jag jobbat, började 17 och stängde 21.15, därefter åkte jag till Malin där det var massa tjejer. Vi satt o mös och bara snacka en massa skit. En helt klart värd kväll. Tack tjejer..

Imorron blir det till att sova länge, vila ut. Sen så vet jag inte vad det blir. Det återstår att se =)
Längtar så till den 24 nov, personalfest & mange. Så najs :) Kommer bli kul. Ska bli roligt o få träffa alla medarbetare oxå. Nej det ser vi fram emot =)

Nu ska jag gå o lägga mig.


Nathalie


too little too late.

Försov mig lite imorse, men det var inte länge så det löste sig, vill att fanny ska komma till skolan, men nää hon ligger o är bakis just nu, på en onsdag:P haha. bra faayy.

Idag blir det nått skojsigt får jag hoppas =)

---


Idag så har jag varit med lisa, jennifer & love. Vi har bakat negerbollar och myst. Det är såna kvällar som gör livet värt. Bara att göra ingenting, men ändå umgås. I like It. ;)


Nathalie

Lyckat.

image42



Var längesen jag hade en så lyckad utekväll, allt var verkligen perfekt, från början till slut. Började med lite stress o färga håret o klippa lugg, kändes som att kvällen skulle bli så misslyckad, eftersom det var så stressigt, men gjorde mig iaf iordning hos hoffe(julia) för att sedan dra vidare till Jimmy på förfest. Kom dit nykter, men alkoholen började ta rätt så fort.

Tiden gick så grymt fort, och helt plötsligt var vi påväg till statt.. Och där hade jag roligare än någonsin, hela gänget var verkligen ute (om man bortser från några) och det var så jävla kul, dansade verkligen hela kvällen och jag mådde så extremt bra, fyllan var verkligen på topp under hela kvällen.

Sedan blev det att besöka citygrillen i vanlig ordning, och därmed missade jag o jennifer bussen hem till vårat kära degerfors :P Så det blev att sitta i en busskur med jennifer till typ halvfyra o käka hamburgare, men tillslut bestämde vi oss för att ta en taxi hem.. och så fick kvällen sluta. Tack brudar, en oförglömlig kväll :D

Just nu så sitter jag, johanna & fanny i datasalen o softar, har egentligen samhällskunskap, ska göra ett arbete om sri lanka och de tamliska tigrarna, men de tar vi inte nu :P de får vänta.


Nathalie

Fanni's Dag.

Idag är det pluttigulligummans 18 års dag. Maassaaa grattis till dig, så som du har väntat :D Äntligen.

Puss på dig Fanny


Nathalie

sjuk?

usch, nu börjar jag bli sjuk... täpt i näsan och ont i halsen. men men, enchina gard eller vafan det heter får jag leva på, brukar hjälpa!

Idag har jag städat hela min garderob oxå, så extremt duktig :D bara det svåraste kvar nu då, att hålla det såhär fint :P.. här följer lite bilder för er som är intresserade :)


 

Utifrån (skaffade mig ett Sminkbord)         
                                        
                                                 

Lite kläder  



Min skohylla



För er som känner mig så är det här väääääääldigt städat, och ni vet hur det såg ut förut :D


Nathalie


det är över nu. . . .

Ja, nu är lovet över. och man kan konstatera att det har varit ett bra, men stressigt lov.. fan, trodde att jag skulle hinna vila ut mig, men så fan heller :P stress hit & stress dit har det varit hela tiden, det är väl just idag, söndag som inte har varit stressigt, julia & jennifer sov här inatt, sen så åkte jenn hem runt 2 och julia runt 5, hon fick då hjälpa mig att sanera mitt rum. . .  det behövdes verkligen om jag säger så. men nu är det skinande rent och har massa tända ljus i hela rummet, har satt upp min nya hylla & min nya ram nu oxå, så nu får gärna nån komma & hälsa på :-]

Lovet kan beskrivas som Helt Okej. Massa mys med brudarna och massa sena kvällar, sån't giller vi. Blev en ganska så fin avslutning på lovet oxå, med Haloween fest. Så kul, förvånad att folk hade tagit sig i kragen och verkligen klätt ut sig, det kändes positivt, nej kvällen var supeer. :)

Nu ska jag röka, sen blir det sängen.


Nathalie




Mys i min säng. (enda bilden från hur har hade det förut)

    

Och nu ser det ut såhär..

Fan va trött jag är

Klockan är just nu 02.58 och jag är trött som få, måste gå och lägga mig snart men där är typ för jobbigt att gå till sängen :P så trött är jag, och då kan ni förstå!

Idag har jag varit med mamma & morfar i k-stad och inhandlat vinterjacka, blev tillochmed 2st. En tjock blå everest jacka, och en vit helly hansen skidjacka (laddar inför sälen&branäs :P) blev även lite inhandlande på ikea, ett nytt bord, hylla, avlång ram, förvaringslådor, ljustfat & massa ljus, allt går i svart. Ska försöka att fixa till mitt rum, gjorde ju om för ett ganska bra tag sen, men sen orkade jag aldrig ta tag i att fixa det sista, så det ska jag göra imorrn, har fått ihop bordet nu iaf =)

Kvällen har bestått utav fika, hockey och mys. Lika trevligt som vanligt, älskar mina små glada prickar i gänget, ni får mig att må så bra. Puss på er.

Nej nu får jag pallra mig till sängen.


Nathalie

RSS 2.0