mys

Igår förmiddag åkte jag i till kga för att spelabingolotto hos hoffe, med julia & nattis. vi vann nada. surt.
Kvällen var najs iaf, hyrde två filmer, och det var nog de sämsta filmerna på hela denna planet. Kan man ha mer otur? Vi låg iaf o snackade typ hela natten så när vi somnade så var klockan ca: halv sex, och jag var inte trött. Det var skönt.  Ska verkligen ta vara på detta lov. Lov är det bästa som nånsin uppfunnits. :)

Nu ska ja sova en sväng, sen blir det gymmet med jessica ikväll och träna rodd :P


Nathalie

Mitt fotoprojekt.



Klicka upp!








Dessa är några av bilderna som jag hunnit redigera! Kommer nog fler fortsättningsvis :)







'''''''''''''

image26



Usch... Jag känner mig så sliten och trött.. Vill bara gå under jorden. Jag är helt frusen & sådär rödmosig om kinderna sådär som man brukar känna sig när man börjar bli sjuk, men jag ska fanimej inte bli sjuk.. Men brukar dock tajma det så bra till lovet, men nu ska ja fanimej inte bli sjuk.. Nått lov kan väl han däruppe låta mig var frisk?


Dagen har bestått av träningsvärk och knäont. Skit att det alltid ska komma tillbaka som fort jag börjar anstränga knät. För er som inte vet så har jag en fruktansvärt irreterande korsbandsskada. Så ni förstår att gymträning behövs.. men när  tusan ska man ha tid med det?

Nu blev ju detta ett ganska deppigt inlägg, så man kan ju lika gärna fortsätta. . . . .

Jag vill ha energi, så fort skolan är slut och man ska ta sig till busshelvetet så ändras hela humöret, man blir seg & trött. Sen när man kommer hem så tvingar jag mig ut på en promenad, även fast hela kroppen säger nej... Usch det är så hemskt.. och så förbaskat kaaaallt... Jag hatar verkligen den här perioden, visst, det är fint, men vilken människa i världen mår bra utav kyla? Och utav att veta att vintern är påväg? Inte jag iaf, jag är inte en sån människa. Jag vill ha värme, sena sommarkvällar, bad, utflytker o bara allmänt må bra i kroppen, nu går man och spänner sig hela tiden, det känns som hela kroppen förruttnas och ansiktet bara krymper ihop till en liten boll. En kall boll. Nej uschamej, Sommar & Student, kommer ni snart?? Längentar så till den där fina sommardagen som bara är till för oss, just oss, vi 89;or. Vi går upp tidigt på morgonen och gör iordning oss, vidare till champangefrukosten, därefter till aulan, (där jag för allra allra sista gången kommer sätta min fot) för att senare släppas fria... Är det nån mer än jag som längtar så oooootroliigt mycket?

Men åter till något lite positivare. Karlstad på fredag, det ska bli så grymt kul. Ska bli bajfullare än på länge.

Tjillevippen/

Nathalie


Sportens dag.

Denna dag kan förklaras som sportens dag, vaknade kvart i tolv av att Julia ringde och väckte mig. Vi hade planerat att åka ner till Valla och kolla på Herrhandboll, och så blev fallet. Pappa skulle stå i mål och det gjorde det hela lite x-tra roligt. Gick inte så bra för pappsen, men för övrigt så gick det ganska bra för laget även fast de förlorade, med 5 mål. Arvika hade grym målvakt. Det var det som gjorde att de vann.

Efter det så åkte vi hem till mig o softade, sen ringer Jennifer och säger att det är Hockey i Kga, så vad gör man inte. Vi åkte in, det var najs, men kallt. Burr, vinterjackan med till Hockeyhallarna framöver :)

Sen blev det Kronhallen nästa för att införskaffa oss lite käk. Vaniljkesella, hallon, naturgodis, de nya delight chipsen, energidryck och coca cola stod på menyn. Naaaajs. 
 
Sen kom det lite chick's n' dicks, och vi drog igång Alias. Vilken extremt roligt spel. Måste bli fler gånger. Fettnajs!

Just nu sitter jag här med Snobben i knät, han är så mysig nuförtiden. Puss på han. Ska snart gå och lägga mig. Gött med en ledig Söndag för en gångs skull.


Nathalie


ps. hittade lite gamla bilder förresten, check it out. ds.


Jennifers Dag.

Idag fyller Jennifer 18 år. Grattis gumman. Du är bäst. Pusssiiss

image17

Foto...

image15




Jag älskar verkligen o fota, om jag är så vidare värst vet jag inte, men huvudsaken är att det är kul. Så fettenormtkuuul. Ska försöka sälja min kamera nu, så jag kan köpa nån bättre. Den jag har nu är en Canon Powershot S3 IS. Det är en jättebra kamera, bra macro funktion, bra zoom och grym bildkvalité för att inte vara en systemkamera. Den är typ ett mellanting mellan vanlig digital och system. Men nu vill jag nå högre höjder så därför vill ja sälja :P Finns bara ett problem och det är de att det är så jävla dyrt med hus och objektiv och allt till en sån kamera jag vill ha. Men som sagt, om nån är intresserad o köpa min kamera så är den mer än välkommen att höra av sig ;) tss. 

Idag har jag pluggat typ ända sen jag kom hem, och håller på fortfarande. Islam är inte så vidare värst intressant om jag säger så. Religion Suck's. Ska väl försöka göra klart det där nu så fanny och jag lyckas göra våran redovisning imorgon, We are the Chicks of the Islam!!! haha... Bull.

Ska förresten fota Lisa på fredag inför en fotouppgift i skolan, ska bli enormt kul, har massa ideér. Och snyggaste modellen såklaart ;) Kommer bli Great!.

Nej nu ska jag plugga, sen blir det promenix o sängen, är så sjukt trött!..
Gonatt


Nathalie




Skolan...

Ja nu sitter man i skolan och gör nada.. Är nått skit i aulan där dem typ  snackar om scottland, astråkigt så jag, fanny och jennifer drog upp till datasalen o chillar. Försov mig som vanligt,. inte kul när dagen alltid börjar så! Senare så blir det styrka/aerobic med mammi, lisa och jennifer, får väl se hur det går :)

Nathalie



Myshelg.

Denna helg har bestått av jobb och mys. I fredags var det kronhallen som gällde då jag jobbade 17-21.15, då åkte jag hem direkt och gick en promenix & käkade gröt. (gud vilken fin festmat på en fredag) För på lördagen var det till att gå upp tidigt och jobba igen, 9.15-16.

Efter jobbet så tog jag med mig Julia till dfs, därefter så åkte vi till Svartå för att hämta upp Jennifer som hade fått massage av Amandas syster, din lyllos. Jag vill oxå, Jag kom just på att jag har presentkort på Hudfixar'n i Kga som jag fick när jag fyllde 18, kanske dags att ta ut det snart. Nu när det börjar bli lite kallt och burrigt så skulle väl det vara skönt. O ja. Ska nog gå in dit och beställa imorrn, har även ett presentkort på ansiktsbehandling som skulle sitta fint. Ska fixa det nån dag med! :-) Aja,.. Iallafall. Sen åkte vi och hämtade upp Nattis, o sen bar det av till kronis för att inhandla kvällens mat. Bakad potatis och räkor fick det bli, sen köpte vi även gurka/morötter & dipp. Snacka om nyttig kväll, inget godis förekom och jag tyckte att vi alla var grymma ;-) Sen lite senare så kom Linn & Cilla oxå. Kvällen bestod av rökning, bad, spel & beck. Mycket trevligt må jag säga. Thanx guys. Guld!

Idag så vaknade jag upp med Jennifer vid min sida, ingen Linn var kvar, hon hade redan hunnit åka till jobbet när vi vaknade. Stackare.. Jag o Jennifer städade lite sedan åkte vi ner till Ralf's och köpte sallad. Det var mumsigt. Lite senare blev det fotboll med Lisa & Jenn. haha, det var kul. Sen så åkte jennifer hem och jag o Lisa bestämde oss för att spela bingolotto för ovanlighetens skull, men när vi kom ner till kronhallen så hade dom slutat sälja bingolotterna. crap. Så vi åkte hem till mig och checkade Amarican Pie. Sen kom Love också. Sen så nu för en stund sen så åkte dom hem. Tack för helgen mina små gummor.

Nu har ni fått lite njutbar läsning för er som är intesserade ;P
Dax för sängen, Tjing!

Nathalie


image13

Nytt liv på G.

Var ju ett tag sen man skrev här, men nu är det väl dags igen.

Ja, då har man satt igång med sitt nya liv. Det började i måndags och jag har hållt mig på banan. Känns förbaskat bra :) Börjat spela handboll igen, och det är så kul, har saknat det som fan. Men nu är man back on track.
Kom typ nyss hem från träningen och nu sitter jag här med jennfa. Min tös de!

Idag har även jag, jenn, jennifer & johanna varit o kollat på hedens lille hoffa(bennniiii;)) åhhh sötast eveeer. vill oxå ha en liiiiten liiiten:)

Imorrn blir det till o jobba kväll, och på lördag blir det jobb och mys at my place med lite specialtaco, ansiktsmasker och jacuzzi:) Låter fint det.

Aja roligare en såhär var jag inte ikväll. Kanske kommer bli roligare nån annan dag, enjoy!


 


RSS 2.0