sexparty


Hemkommen från gymmet för en stund sen. Fyfan vilket jobbigt step pass det var idag, svetten bara rann om mig. När vi skulle göra armhävningar på slutet så droppade det från näsan, haha lite komiskt. eller endel kanske kallar det äckligt.. haha men det hör ju till :) men huvudsaken är att jag är jävligt fräsch just nu iaf. Sitter i morgonrocken med en kopp te. Ska strax gå o lägga mig. Börjar nån film på trean nu, bakom stängda dörrar med hugh grant o sara jessica parker. Får se om det är nått o ha!

Imorgon ska jag jobba, efter det ska jag vara hundvakt åt sandra's lille chippen. O sen på kvällen väntar sexparty, med jobbarkompisarna. ooom ja längtar. grymt :)
Ni kommer få uppdatering o bilder därifrån
kan jag lova ;)

Godnatt sötnosar.


mrl


Idag har jag jobbat några få timmar. sen när jag är påväg hem så kommer fanny som en ängel o undrar om jag skulle med o äta sushi, vilket var givet. åkte därefter o solade, så kom lisa oxå, så nu sitter vi här hemma hos mig o softar, jag har redan satt på mig träningskläderna, är så jäkla taggad för ikväll. wii. Blir MRL pass, lyckades få med mig Malin så nu jäklar. hela kronhallen hänger snart på träningslagret.. ha ha.

Förövrigt kan jag ju dra lite om helgen. Så sjukt kul! fest här hemma hos mig, började jävligt lojt, men helt plötsligt slog det nog till i allas huvuden o vi fick jävlar anamma fart på festen, jag skämde ut mig som vanligt. bara mina vänner har kul så kvittar det. fast jag hade oxå lite smygkul när jag körde min show måste jag erkänna. kvällen fortsatte till hotellet och jag förstår inte hur jag kom förbi vakten. alltid ett återkommande mysterium.

sen fortsatte kvällen i vanlig ordning och jag fick nog vara med om den sjukaste natten någonsin.

söndagen mådde jag inte sååå bra måste jag erkänna. men som nån smart jävel en gång sa, man mår som man förtjänar.

lulligt



Ain't no other man. Endast speciellt utvalda som får se.
Bra att jag river lägenheten på köpet.

grymt

Är så jävla bakis så orkar inte skriva speciellt mycket här.
Helt galet sjuk kväll var det iallafall.
Jag ger er lite bilder
















död

Ja, då var jag tillbaka från ett mördarpass. Det var hårt. riktigt hårt. Eller så är det jag som är jävligt otränad, eller ja. en blandning av båda.. skulle ja tro

Men imorn är vi på't igen, eller  vi.. Jag iallafall.. Bodystep blir det då.. det är mer min grej det.  Så det blir det, om jag lever imorn dvs. ha ha :P

Precis kommit ut från duschen så var bara tvungen att uppdatera er lite hur det gick för mig :) Nu ska jag gå o lägga mig... Mmm så skönt..


Fighting




Japp, ikväll ska jag slåss. O jag är så taggad. Stackars Sandra som ska få ta emot mina slag.. Mina vilande muskler ska väckas till liv om en timme ungefär. Vi får se om Sandra chockar o slår tillbaka.. De kanske gömmer sig mer muskler än vad man tror i hennes armar..

Nej nu blir det på med träningskläderna.
Tjingeling..

den skriker efter öl

Åhhh.. Måste ja bli så sjukt jävla öl o danssugen???

Går ju inte att lyssna på den här låten utan att det gungar i hela kroppen!!
I helgen styr jag fan årets fest!! Då ska de shake'as riktigt jävla rejält.
Screw vit månad!



Guru Josh Projekt - Infinity

supeerbaben

haha. mitt nick är lite ur tiden, supeerbaben. hm. kan väl inte direkt säga att jag är nån sådan. bara ett spontan-namn som jag tog när jag skaffade min första lunarstorm, när jag var sådär 12 år gammal. sen har det bara hängt med.. haha känns nästan som att det är lite på tiden att byta, men grymt omständigt. jag har det ju lixom överallt. får se.. fyller ju 20 om några månader, då kanske jag slår till på stort och byter.. ha ha.

jag älskar när man inte har någonting planerat o ett ögonblick senare så rullar det in förslag. så nu är min kväll räddad. klockan sex ska det iallafall kollas handboll. de där sydkoreanerna ska väl inte vara så svåra att slå.

sitter för tillfället o väntar på att min tvätt ska bli klar. har inte sovit hemma på hela helgen så nu ska sängkläder tvättas. mm så skönt med nytvättat. o finns det sen något underbarare än att gå o lägga sig i en nybäddad säng? det är något som jag verkligen värderar, kalla mig gammal. men fan va gött det är :)



igår fick jag lite försmak på santogold, så nu är albumet på nedladdning. blir spännande att få börja lyssna sönder det. för tillfället så spelas kings of leon sönder här hemma hos mig, morgon, middag, kväll. underbart att få gå upp på morgonen o stå o lyssna på dem medans man gör sig iording.

nej nu ska jag fortsätta med o röja i min garderob, jag är bäst på att påbörja projekt, att avsluta dem är jag bra mycket sämre på.


the killers - spaceman
hoffmaestro - crimson sky
kings of leon - notion

u know that i can use somebody, someone like u



är för inte allt så längesen hemkommen från jobbet.  jag gillar sånahär dagar, när man känner sig uppskattad på jobbet, o det är kul folk man jobbar med. händer ju inte allt för ofta.

dagarna går så fort. det är så grymt skönt. har en massa saker att se fram emot framöver. mm!! ge mig nu nu nu.

ska strax iväg på lite äventyr, sitter bara o fördriver tiden nu o väntar på att min skjuts ska komma. (jag är för en gång skull klar i tid. kors i taket)¨

hade väl inte så mycket mer vettigt o säga.
ha en trevlig lördagkväll gott folk, för de ska ja ha! ;)

britney spears - if u seek amy

önskningar






















det finns så mycket jag önskar. jag önskar att jag skulle våga kunna släppa allt o bara dra härifrån, till något varmt land. jag har planerat att dra härifrån efter sommaren. men varför gör jag det inte nu för? alla måsten. jobbet, lägenheten, trygghet. pengar. fan... det kan man ju inte basera sitt liv på. det killar i kroppen på mig. att dagligen träffa samma folk, prata om samma saker, ha samma rutiner, hänga på statt, festa med samma folk osv.. ni fattar... jag pallar inte längre...


ge mig ett jetplan o massa pengar så jag kan dra härifrån.

darin - strobelight

u just call me closer







Ibland är det bäst att lämna saker åt ödet. Jag är inte mycket för det där med ödet. Men å andra sidan kan man ju skapa sig sitt eget öde.


Kings of Leon - Use somebody

bittersweet



Jaha, då var det dax då. Ut i det här otroligt trista vädret. Men det är bara att bita ihop och nu säger jag som min mamma säger, trodde aldrig jag skulle quota min mamma i min blogg men ah, "tänk på prosessen, inte på restultatet". faktiskt ganska bra. Hoppas hon inte får syn på det här, då skulle hon bli stolt... lite för stolt.

Skymtar ni min nya soffa i bakgrunden förövrigt? Glömt o berätta om den för er ju.  Kommer nån bild på den nån annan dag.

Idag bär det av mot aggerud. tjenixen..




I'll wrap you in my arms

Alltså det är verkligen orgasmvarning: Robert Pattinson - Let me Sign


Jag håller på med en massa dumheter. Men skitsamma, man lever ju bara en gång. ellerhur?
Det är lika bra att jag står upp för min blondhet lixom. Ung o dum kan man ju inte vara hur länge som helst.. lika bra o passa på nu....

Sitter här med en kopp kaffe o lyssnar på rob pattinson. Var ju verkligen inte igår, eller ja.. Det var det ju faktiskt.. men nu har jag faktiskt börjat använda min kaffekokare. Tummen upp för mig. Gottgottigottgott.^ Ska strax traska över till min kära vän pernilla. Sen blir det till att dra på sig pansarvästen o ut i blåsvädret för det första promenaden i mitt nya liv. Coolt va? Jag har fått ett nytt liv idag.. tycker det är bra när man har den makten så man bara kan få ett nytt liv sådär...





Får se vad denna kväll kan erbjuda mig då.. Är ju faktiskt ledig imorgon.



ge mig






helt jävla sjukt... jag vill ha diig hos mig nu!!!!

just hold on

Skönt. Att vara ledig på en söndag kan vara det bästa som finns.

Inväntar att Fanny ska komma, sen ska vi sola våra vinterbleka o feta kroppar(fet gäller inte fay) sen ska vi antagligen (har jag bestämt iallafall) åka o köpa en massa god, fet mat och massa godis. Min sista dag med godis, sen är det godisförbud ända fram till sommaren. Jag känner mig grymt taggad. Beach nollnio here i come.

Ikväll ska jag få träffa M också. Var så längesen så nu ska vi ta igen :)

Glöm inte att kolla på femman klockan nio ikväll. Trollkarlens hemligheter.. pirrigt! längtat typ en månad efter de programmet. Fast igentligen så är det ju lite småjävligt. Alla dessa trollkarlar som slitit röven av sig för att hitta på nya trick o fashinera sin publik. Sen sitter idioter till folk o försöker lista ut tricken o när de gjort det så gör de ett tvprogam om det. Chris Angels karriär är nog rätt över nu.. såsom alla andra trollkarlar. Lite synd. Men jag klagar inte, jag vill ju veta hemligheterna.....


Robert Pattinson - Let me sign <3
Coldplay - See you soon (acoustic)
Robert Pattinson - Never think <3
Kings of Leon -  Use somebody


hot n' cold


Skön lördagkväll med mina närmsta. Ibland behöver man sånt. bara få skatta av sig.
Så jävla värt.

Nu råkade jag hamna här. Var ju verkligen inte det jag hade planerat, men jag är så pigg så jag skulle kunna springa två varv runt jorden. Okejråå. Kanske inte riktigt.. Får nog slå en pling till Eric.. Han får mig alltid på bra humör den karln. Borde finnas fler som han. Jag har ju givetvis min Martin också.

Varför går allt så mycket lättare vissa dagar än andra? Ibland känns det som man flyger på moln. Medans andra dagar vill man bara sitta inne o stirra in i väggen, förstår inte riktigt det där. Men jag brukar inte lyssna på min magkänsla. Jag gör oftast saker som jag kanske igentligen inte vill göra, men bara för att pusha mig framåt. Man kan ju inte alltid ta den säkra vägen för gud vad tråkigt livet skulle bli. Oftast har de grejer som min mage inte viljat, blivit det bästa.. Det är bara att kasta sig ut, så flyger man helt plötsligt på moln.... jag lovar! (okej, ibland får man ta ett o annat skit oxå, men skyll inte på mig då)

Nu ska jag gå o lägga mig brevid min karl. Godnatt.


Cause you're hot then you're cold
You're yes then you're no
You're in and you're out
You're up and you're down
You're wrong when it's right
It's black and it's white
We fight, we break up
We kiss, we make up



jag dog och kom till himlen

Först och främst så ska jag be om ursäkt för min extremt usla uppdatering. O andra sidan så kanske jag inte borde göra det, med tanke på att ni är extremt dåliga på att kommentera. Så det går jämnt ut. dvs. Om ni kommenterar mer så bloggar jag mer. Rätt schysst deal va?




Har fått påpekningar av mina kära vänner om att jag skriver mycket om sex i min blogg. En påpekning som jag inte alls förstår mig på. Det gör jag väl inte? Eller? ehh jag vet inte. Men om så är fallet så får det väl vara så. O detta inlägg kommer vara lite sexistiskt så för er som är lite känsliga kan väl kolla bort en stund. You're choise.

Ikväll har jag träffat mitt livs kärlek. Även fast Fanny o Emelie träffade honom först hindrade inte det mig. Jag älskar killar som blir vackrare, sexigare o mer oförstårbara för varje minut som går. Det är inte alla killar som lyckas med det. Men jag har träffat honom ikväll. 

Okej, den är killen är inte min på riktigt.
Jag bara drömmer mig bort........
Lite sådär halvt besviket så träffade jag honom för första gången på en stor bioduk med Cilla o Fanny sittandes brevid mig. Lite ledsamt att det inte var på riktigt. Men det var bara till att bita i det sura äpplet. Jag kan garantera att jag satt som hänförd av denna man. Jag tror det rös till i våra kroppar ett x antal ggr. Iallafall i min. Ordentligt. Uhh.. Vilken man säger jag bara. Skulle inte va fel att ha honom i min säng inatt. Han skulle helt klart få göra vad han ville med mig. Okej... Jag skulle kunna fortsätta men med min fantasi kan det här spåra ur totalt. Så jag låter eran fantasi få avgöra resten av denna story,


Efter en sånhär kväll kan jag ju inte somna mer än skönt.



Förövrigt så är jag helt såld på Kings of Leon, hela deras album är helt genialiskt. Tidlöst. Cred till dem att de får mig att må så extremt bra.

tajming

tajmingen är total. lyckas bli sjuk nu. rätt bra gjort, efter jul o nyår sådär.. det är nu all min stress släpper o skiten kommer tillbaka, för typ fjärde gången.....

grymt nyår rakt igenom. fyllan kunde väl varit bättre men inget att göra åt. kvällen var jättetrevlig med alla tjejer tillsammans! kommer bilder lite senare :)

har väl för tillfället inte mycket mer o tillägga, nu ska jag lägga mig ner o dö.




RSS 2.0