Mycket Godis idag.

Idag har jag o lisa tagit våran dagliga tvåtimmars promenad med "våra" gosiga hundar. Godis & Noser, finns det några bättre? Helt underbara!!! Men Godis är mest bäst! :D Vi avslutade promenaden med att lämna tbx hundarna till sina ägare och gick där efter ner till gymmet där vi pumpa hårt!!! Känns så kul att Lisa är med där nere nu oxå. Blir ännu mer pepp då :D

Här får ni några bilder!! :)




  
             


Hoppas ni får en fortsatt trevlig fredag!


Nathalie


Rekord.

Igår hade jag rekord med bloggare! Känns jätte kul att 111 st har varit inne o checkat min blogg och mina tankar, speciellt oxå eftersom jag inte har haft bloggen speciellt länge. Nu känner man nästan lite press på sig att göra bloggen lite intressantare! Ska bli! :)
Tack alla läsare :)

Puss på Er.

Nathalie

Slänger in en bild till oxå :) image80

Sprudlar!

image79


JAG ÄR SÅ FUCKING LYCKLIG!!!!!

All min träning ger resultat, alltså inte till det yttre för tillfället, men för mitt inre. Jag sprudlar av lycka hela jag. Nej jag kommit hem från en timmes promenad så¨vill jag ta samma runda en gång till, eller åka ner till gymmet direkt,  hur ofta är det man känner det? Det är helt otroligt, tror aldrig att jag mått såhär bra i kroppen på väääldigt lång tid.. Jag fattar inte att jag dragit ut på det så länge.. Det är ju helt UNDERBAAART!  :D Wiieee.

Jag söker lite "modeller" till mitt projektarbete, så om nu vill bli fotade så är det bara o skicka en kommentar här i bloggen så hör jag av mig, om ni är intresserade så tveka inte. Jag behöver många modeller, och många olika stilar :)


Här kommer några fler bilder på lisa gumman. Så duktig är hon!

image77

image76

image78


Nathalie


Liten förtitt

Här får ni en liten förtitt på mina nya pictures :)


 



Nathalie

a hard work work.

Måndag, och back to life. Skola, plugg och ja allt annat vardagligt slår till en i ansiktet, jag gillar inte måndagar.

Efter skolan så åkte jag jennifer och cilla till Ceveds för att jag skulle inhandla ett par walking skor, där möts vi av Love sittades och softar på en stol, var chockande att träffa honom eftesom jag trodde att han redan hade åkt till norge, fick lite experthjälp och tillslut blev det ett par Reebok skor som följde med hem. Känns skönt o ha ett par rejäla skor o gå i, kommer nog funka bättre för mitt knä. underbart. 

Gymet stod på schemat idag igen. Jäklar va karlar det var där idag, annars har man typ varit helt själv, men idag ni, då var alla där. Nu är det bara o köra stenhårt om man ska se ut som denna brutta. Kan hon ha den snyggaste kroppen? Lätt! woho. Mitt mål. Man ska inte vara blyg inte :P Satsa stenhårt.

 
image68






Idag har jag shoppat lite, detta blev det. Grymt nöjd.



Nu blir det sängen och tvn för min del.
Godnatt

Nathalie

För alla som inte dansar...

Oj, en helg utan fest. Var nog hundra år sen sist. Nejdå, men jag vet inte när senast som en hel helg var lugn. Hur konstigt som helst. Men fan så bra för kroppen..

Jag har varit hur duktig som helst den här veckan, om man nu får ösa lite beröm över sig(?).. Ute o gått varje dag plus testat på gymet här i bruket 2 ggr.  Så imorn så ska jag införskaffa mig ett gymkort, 200:- spänn för ett helt år, det är det lätt värt.. det är nästan så man skrattar åt vad billigt det är.. Och då får man egen nyckel och allt så man kan gå dit när man vill, jag mamma & en till är de enda tjejerna. Då trivs man :P haha..

Idag blev det en 2 timmars promenad, tror nog aldrig att jag powerwalkat så länge någonsin.. haha.. Jag gick i princip runt hela dfs, så ni som vill utforska degerfors o inte har något körkort kan göra det på eeendast 2 timmar.. Haha lite patetiskt =)

Nu är det bara det att hålla i, för om jag fortsätter såhär så är det kanske möjligt att jag har kroppen jag vill ha när balen och studenten börjar närma sig.. Fan det är inte låångt kvar nu. Helt otroligt. 143 dagar.. De ni!!! Då är det ääääntligen våran tur. Fatta när vi står där och dunkar på fönsterrutorna och bara väntar på att dörrarna ska öppnas, hur mäktig känsla det kommer va. Sen öppnas dörrarna och vi springer ut med våra vita kläder och mössan på huvudet, rakt ut i våra nya liv, hur underbart låter det inte? 08 kommer bli ett grymt år!!!!! Vårat år!!!


Nathalie


my turn

jävlar nu kör vi.
bye bye

image67


Sälen

Sälen kan väl beskrivas ganska så bra med ett ord. Galet. Helt sinnes.. har varit så oerhört kul.. =) Goa, glada och fulla människor runt om en stup i kvarten.. Skandaler, blåmärken, sjukhusbesök, spyor, tamponger i duschen aahh you name it.. kommer inte på allt men så förbaskat roligt.

Sen hade man väl förstås hoppats på att lite andra saker skulle inträffa.. men man får nöja sig med det man fick :) För det blev jävligt bra i slutändan.. Jag får tacka alla mina underbara vänner, trots lite småtjafs här o där.. men ni är verkligen underbarast :D taaack älsklingar..


Nu väntar bartömningen.. ;D Wihoooo...


Nathalie



RSS 2.0