Hello little N.E.R.D

Ja, nu tror jag att jag har bestämmt mig för ett par brillor. Ett par i genomskilnigt plast från MaxMara. De blir najs, med lite diamonds på sidan ;) uuuhh!! haha.

image105

Såhär kommer då jag se ut på ICA framöver. Naaajs huuh? haha.

Meningslös dag i skolan, som vanligt. Alltså det är fan skämmande att vi har så lite o göra! I hela 3an så har vi haft 1 prov o kanske 2 läxor.. resten är sånt vi har gjort på lektioner. det är sjuukt! Sen är det väl jävligt gött också, men mer konstigt.. hmm. Ska fan göra ett schema förslag o lämna in till rektorn.. Så man kan slå ihop alla lektioner på 3 dagar istället för 5. Skulle vara otroligt skönt! Aja, får se hur det går med det.

Här har ni underbaraste låten av Howie Day, för er som inte hört den,  lyssna.. den är underbar.




Snart jobba, dags o börja peppa nu då! ;)

Tjingeling

Low Key

image104

Underbar

Ja, då har man kommit från optikern, som jag misstänkte så kommer jag att behöva glasögon. Hade brytningsfel och var översynt. Najs! :( Så nu blir det till o kolla brillor...

Är han inte för underbar? Man vill ta hem honom.

Glasögonorm

Ja, i väntan på besked... Ringde nyss o beställde tid för en synundersökning, ser ju så jäkla dålig på nära håll, kan ju vara en bidragande orsak till att jag har ont i huvudet dagligen. Inte så kul o se dåligt, speciellt när man sitter i kassan.. Det är hemskt när streckkoderna inte går in o man ska se vad det står.. Kunderna tror typ att man är dum i huvet när man har varan 5 cm från ögat. Haha :P Det värsta är att det kostar 300 spänn för en jävla undersökning, rena rånet ju!! Och sen om man behöver glasögon typ 2-3 tusen till. Usch o fy! Men helt klart värt för att slippa huvudvärk, om det nu är det som är problemet.

Med tankte på jobbet, just nu så är min pappa bortrest så då har jag ockuperat hans säng. Så har legat brevid mammsen inatt och hon har typ drömt heel konstiga drömmar hela natten.. Men efter den sista drömmen så vaknar hon upp med ett ryck, och när hon vaknar så hör hon mig ligga o prata och det jag ligger o säger i sömnen är;
(Med ett glatt tonfall och ett leende på läpparna)
- HEJ
-Var det bra så?
-Ja, då blir det 29.90.
Haha vadå arbetskadad? Well, well.

Aja, nu ska jag kila, skriver kanske mer ikväll =)

Nathalie

Sucker

Dålig jag är, skäms på mig. Har inte skrivit här på hela lovet.

Har haft ett underbart lov. Slänger in lite bilder så fort jag har tid oxå, dåligt med tid i min vardag.
Just nu blir det inte så mycket mer skrivet här, förutom att jag måste fortsätta plugga samhällsfittekonomi som jag har gjort hela dan och fattar fortfarande inte ett skit, varför kan man inte ha läshuvud som endel andra? gash. döda mig eller nått.. gör va du vill!

bye.


image103

Fotoshoot

Tog lite bilder idag i skolan;

Här är resultatet..

image102

Jobb

Nu ska jag åka och jobba, första passet på länge nu.
Bye sucker's


image101

FAN


KANMANINTEBARAFÅVARALYCKLIGENLITENSTUNDHARALDRIGVARITSÅGLADOCH
SÅLEDSENPÅSAMMADAGALLTVARJUPERFEKTMENJAGFÅRTYDLIGENINTEVARALYCKLIG




image100

Balklänning

Mums på en skoldag på 2 lektioner som man bara läser dikter på.. sånt tycker vi om!

Jag är så överlycklig.. Förra veckan hittade jag min balklänning, och jag är heeelt kär..

Så idag åkte jag och Jennifer dit igen för att jag ville testa den en gång till.. och jag verkligen älskar den!
Lyckades även få Jennifer att hitta sin älskling.. :) Känns så jäkla underbart att allt är fixat, balklänningen, baldejt, skor och inte minst naglar & hår har jag beställt tid till. Känns så jäkla underbart. Det enda som är kvar att fixa är skjuss dit, och det känns som det minsta problemet! Så lättad.

Nu sitter jag o väntar på att lisa ska komma hem från skolan så vi kan ta en underbar promenad med vovvarna :D

Puss o Hej från Världens Lyckligaste Tjej ;)


image93

image96

Min balfrisyr (mörkröda rosor);




Jennifer's klänning



Nathalie

Ett tag sen

Ja, nu var det ett tag sen jag skrev här.

Helgen var grym. Tack alla som gjorde den till en toppen helg. Nu är Cilla & Linn äntligen 18, och Linn kirrade förresten teoriprovet idag oxå, inte illa pinkat :D Grattis gumman! Det är snart körkort för din del om jag känner dig rätt ;)

Nej nu blir det filosofi. Gud va kul.. eller inte.. Är det här min blogg, eller tror du bara att det är det?



Slänger in denna bild idag, för idag är det lite sommarkänsla, så passar denna bra :)



image92


Nathalie


Sjuk.

Ja, att jag är sjuk är väl inte en nyhet precis, har gått runt med denna hosta och snuva nu i 3-4 månader, och det ger sig aldrig. Igår åkte jag iväg till läkaren för andra gången. första gången jag var där var ju inte speciellt lyckat. Fick en nässpray som tydligen skulle vara värsta mirakelkuren mot min snuva och min hosta. Det var det mest patetiska! Hjälpte inte ett skit. Men igår iaf fick jag starka grejer, så gött!!! Känner mig redan lite bättre, hostan har faktiskt lagt sig lite.. så jävla gött att slippa att hosta sönder hela halsen. Underbart!! Tack doktorn!

Nej nu ska jag göra nått av den här dagen, en promenix och  sen ska jag föröka fixa lite plugg. då är jag nöjd =)

Nathalie

image85

Mycket grattis!

Vill bara säga grattis till Cilla som fyllde 18 igår :D Och till Jennifer som tog körkort idag!!!! Stolt över dig stumpan! :D

Det enda jag hade på hjärtat för tillfället :)

Nathalie


Sthlm.

Igår var det dags för en tripp till storstaden. Helt underbar resa med bästa människorna. Me3 är lätt bäst!!! Åkte med bussen från skolan vid o8.oo. Började med att Anna-Lena tog tag i allsången, och så tidigt på morgonen hänger inte stämbanden med riktigt, med vi försökte iaf, och det är det som räknas :D


Väl framme i storstaden så blev det stress, 5 tim shopping i sthlm är inte mycket, finns så himla många affärer man ville hinna med, men weekday, h&m och monki stod högst på min lista. Hittade endel på rea, hur kul som helst när saker man vill ha kostar nada, ett par jeans lixom 100 spänn, ett linne för 38:- nästan så man skrattar åt vad billigt det är!! :D Det var superkul.


Efter stress shoppingen slängde vi oss i en taxi till SVT. Där skulle vi på studiebesök. Det var grymt!! Helt otroligt att få se hur allt funkar och är uppbyggt. Vi fick besöka lite olika studior, bla. lilla sportspegeln, efterlyst, nyheterna & let's dance studion. Vi testade på att sitta på juryn's platser och dela ut poäng till våra polare =) det var en upplevelse, men oxå lite av en besvikelse.... vi fick se rummet där de har alla kostymer, och fyfaan vad kläder det hängde där! helt otroligt, MEN när vi tittar in där... vem sitter inte där i en rullstol.. Björne :( helt ledsen o gammal såg han ut. Det var lite sorgligt.. barndoms minnen, ni vet :) Aja, men det var fett kul iaf =)

Sen kom bussen o hämtade oss, vi skulle vidare till Dramaten och se teatern Måsen. Jag är väl ingen "teatermänniska" men jag gav det en chans och tyckte ärligt att den var riktigt intressant =) Kul att få uppleva något nytt!!

Bussfärden hem blev vild! Hade planerat att få lite sömn, men icke i sällskapet jag var i inte :P Det blev världens drag, pojkarna hade ju druckigt öl hela dan så det var kanske inte så konstigt. Men kul hade vi iaf. Grym dag!!!


Me3, napa here we come!!!!!!



Björne



Väderflicka



Från Vänster ; Maria Öhrman, Dermot Clemenger, Ann Wilson & Tony Irving




Här är lite inköp jag gjorde i sthlm :)

Grå Parkas, H&M
Blå shortklänning, H&M
Söt Blå/Vit Shortklänning, H&M
Body Svart&Grå, Gina Tricot
Svart/Vit Lång Tisha, Monki
Höga Svart/Vita jeans, Monki
Svart/Vit randigt&spräckligt Brottarlinne, Cheap Monday
Oversize Tisha, Gina Tricot
image88

Nathalie

RSS 2.0