ett till..


Kom precis ut ur duschen och har hoppat i mitt nyinköpta fina nattlinne.. mycket skönare o sova när man känner sig lite fin än när man slänger på sig en stor urtvättad t-shirt ;P

så nu blir det sängen och 2½ men sen sova för imorgon blir det jobb tidigt..

puss n










klara


Har jag inte världens sötaste hund? Klara är den goaste jag vet. Hon får en alltid att känna sig så upskattad. Som om man vore den bästa i hela världen.

Har haft mamma o klara hos mig hela dan. Jätte mysigt att få träffa dem. Och nu på kvällskvisten skulle jag o pernilla gå o sola o sen gå ut o gå..
Men vi kom inte in till solariumen för de inte ställt om sina jävla maskiner, så blev ingen solning utan en promenad i det ruskiga snöovädret.

låttips

Ta er gärna tid o kolla igenom den här listan..
det finns säkert något som du gillar :)

För regniga deppdagar;
Chris Brown ft. Keri Hilson - Superhuman
The Verve - Bittersweet Symphony
Ne-Yo - So sick (acoustic)
Robyn - Be mine (Ballad version)
Rihanna - Final Goodbye
Jason Mraz - You and I both (acoustic)
Maria Mena - Just hold me
Lifehouse - Hanging by a moment (acoustic)
The Verve - Over my head (acoustic)
Boyce Avenue - Keep holding on (acoustic)
Rihanna-  Rehab
Ne-Yo - Miss Independent
Lykke li - Tonight

Party
;
Darin ft. Kat DeLuna - Breathing your love
Rihanna - Disturbia
Britney Spears - Womanizer
Lazee - I'm not POP
Usher ft. Will.I.Am - What's Your Name

För dagar då man vill känna sig stark
;
Beth Hart - Learning to live
In this moment - Beautiful Tragedy
Lykke li - I'm good, I'm gone
Pink - So what
Muse - Bliss
Coldplay - Viva la vida (Extra puss på den)


Kommer inte på så många mer för stunden.
Men här har ni lite o lyssna på :)



ligg määämä

Kan du bli min? Chris Brown är en av de sexigaste männen som finns. Jag vill bara ta hem honom o ha han under mitt täcke i flera dagar o ha en massa hett sex med honom! Ja tack!

Jaja, nog med önsketänkandet.. O back to life så att säga.. Jobbat klart för dagen o trött, kall, sliten o grinig är jag. Idag har jag verkligen haft lust o rycka ur den här piercingen.. Men va gör man inte.. Nu blir det sängen för imorn ska de jobbas tidigt..

ehehej

vaknade med mys brevid mig. alltid lika trevligt.
o nu ska ja knalla till jobbet o förbruka lite energi.

ha en trevlig dag allihop


n





yeah

idag gjorde jag en inpulsgrej o åkte in till öret o pierca tungan. Så kan de va. Bra grej för att gå ner i vikt. Ha ha. Så nu blir de soppa resten av veckan :P

nu blir de mys :)
puss n







tvätta

Varför inte dra en pose i tvättstugan? Ha ha. Kul att behöva gå ner o tvätta vid halv 10, nej det kan jag väl inte påstå! Men rena kläder är ju ett måste..

Va o simma innan jobbet. Så skön träning, man känner verkligen att hela kroppen får jobba. Därefter drog jag till jobbet o slängde i min lite soppa. Sen har dagen rullat på i vanlig ordning

                                                                      Ibland önskar jag verkligen
                                                                      att dygnet hade fler timmar..

                                                                      Dax att hoppa i säng nu för 06.05
                                                                      står emelie utanför o då drar vi
                                                                      till badhuset, och därefter blir 
                                                                      det jobb. Undra vad fredags 
                                                                      kvällen har att erbjuda....


skönt


Precis tillbaka från en promenad. Sitter o käkar frulle nu (bra när kl. 12.44) bestående av lättyoughurt, egengjord müsli (solroskärnor, physilliumfrön och linfrön) och hallon till det. Det står man sig på några timmar kan jag lova.

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen bär det av till jobbet för ett 4 timmars pass! hårt liv ja har ;P

Ha en bra dag, lev den som det vore din sista! :)

N



tankar tankar och åter tankar


 

Ja som sagt. Idag har man blötat ner den här feta kroppen ( sorry malin;) ) och hur skönt var det inte då? Helt jävla underbart. Simmade 30 längder och jag och emelie, (mattesnillen som vi är) lyckades räkna ut att vi simmade 7.5 km. Keep up the good work. På torsdag är vi på't igen!

Lisa o emelie var hos mig fram till nyss, tjattrade hål i öronen på varann. Men vafan, vi är tjejer. Vi är nog av en annan art. Lyckades nog komma fram till det. Vad det gäller det ena o det andra.  Slog sedan på filmen Awake, emelie hade inte sett den så jag var ju bara tvungen att visa henne den. Jag har nog sett den 100 ggr och kan se den minst lika många gånger till..

Sitter här inlindad i två filtar, sockor, tjocktröja två linnen, leggings och därpå ugs (stavas?). Frusen tjej. Nu ska jag tvätta av mig sminket o försöka få av mig alla dessa lager av kläder och lägga mig i sängen o mysa.,

Ähh.. ge mig lite helg o bärs nu vettja

simma


Jaha, då var det dags att blöta ner den här feta kroppen. I'm off to the bathinghouse ;)






sucker



Snälla stig ner från dina höga hästar. Tro inte allt för gott om dig själv människa. Så stort behov är jag inte av att ha dig i mitt liv. Sånt där tänkande och beteende klarar jag mig otroligt mycket ifrån. Det kokar i mig. Du kom i mitt liv fort men lika fort kan du försvinna, och jag kommer inte älta över det. Trist men sant.

ibland


Ibland har man verkligen lust att ta reda på vad som försigår i andras huvuden. Idag är en sån dag.

Imorn är jag ledig. Så jävla gött. Jag är så trött på kronhallen så det finns inte ord. Jag är trött på folk, jag är trött på att vara trevlig, jag är trött på att behöva se anständig ut. Snälla ge mig ett jobb på ett lager med massa skitiga killar där jag jobbar som själv brud och bara kan ha kul.

Det är sjukt att man kan få sån styrka utav att lyssna på en låt. Viva la vida med Coldplay ger mig rysningar. Och jag får tillbaka lukterna, känslan, värmen och kärleken. Fan ta mig tillbaka till den tiden då jag hade det så bra.


grymt grymt grymt



igår: grym dag, grym kväll, grym natt, grym morgon!
bästa fjortisfesten ever! det var kul att bli fjorton för en stund där igen ;)

är inte så pigg på o skriva så mkt mer nu! hörs imorn
hej så länge :)







lyssna



en god vän till mig sa att sluta tänka så mycket. leva i nuet o tänka framåt.  så sant så sant. 

jag ska följa hennes kloka råd så blir nog allt bättre. eller ja, jag kan ju inte direkt säga att jag har det speciellt dåligt nu.

det är bara det att ibland måsta man ha såna här rent ut sagt skitdagar, det var igår, och idag. nu blickar jag framåt och imorn börjar jag på ny kula.


nog med deppiga inlägg


godnatt







gash



I don't wanna wake up with another
But I don't wanna always wake up with you either













sliten



Jag mår inge bra. Jag känner mig utbränd. Jag är sådär mör i hela kroppen och har inte lust att göra ett dugg. Snuvig är jag oxå så jag skippade mitt jobbpass idag. Och det var nog bra tror jag. Skulle inte vart trevlig mot en enda kund.

Jag har fortfarande inte grovstädat efter helgens festande här. det ser ut så in i helvete. Men jag orkar inte. Det var knappt så jag orkade klä på mig imorse. jag vill bara lägga mig i sängen o inte gå upp på flera dar. Men de går ju inte.

Funderar på o ta en promenad o rensa min skalle på tankar, jag tänker alldeles för mycket. och jag hatar mig för det.






i'm a sucker

Skjut mig nån.. snälla!

Jag är så dum. Kul att för första gången på länge så hoppar jag upp ur sängen denna morgon och in i duschen pigg o glad. o jag är ingen morgon människa. Knallar sedan till jobbet i god tid. Lyssna, JAG kommer till jobbet i god tid.

Jag kommer till jobbet o får höra "neeeeej!" skrikandes efter mig. Hm tänkte jag. Förstår sedan att det är en av tjejerna på jobbet som ropade det till mig. Hm tänkte jag då igen... Sen slår det mig. Jag har bytt tid med henne så att jag börjar halv 3 idag istället!  KUL! Så det var bara att se glad ut och gå hem igen.

Nu fryser jag och du får mer än gärna komma hit o värma mig nu. Nu behöver jag kärlek, eller varför inte en
stekpanna som jag kan slå hårt i huvudet. Vet fan inte
vilket som är bäst.

Godnatt eller Godmorgon, vet inte vad ni föredrar.
Jag väljer det förstnämda!


pigg som en lärka



ja då var det bara att knalla iväg då..
pigg är ja iallafall

bye suckers i'm off to work


















Keep holding on


Tjena allihop!

Som ni kanske märker så har jag klippt mig. Fyfan va gött det är. det sletna är borta. Fick en tid hos frissan i lördags och då var det bara o gilla läget o sätta sig i stolen o klippa bort det. Men jag är så nöjd. 

Grym lördagkväll. Bland de roligaste kvällarna på länge. Det styrdes förfest här hos mig o fan va folk det var. Men så jäkla bra folk så jag var inte orolig en enda liten stund. Grymt kul iaf =)

Idag är jag hemma i degerfors. Jag är hundvakt åt våran lilla Klara. Hon är så jäkla go, ligger vid mina fötter o myser nu. Och varje gång man ropar "Klara" så blir hon så glad så hon vet inte vad hon ska ta sig till. Som om det vore första gången vi träffas på hur länge som helst.. Sånt gör att man känner sig uppskattad.
Kärlek.


Skönt



Vaknade upp med godingen brevid mig imorse. Gick till jobbet vid 12, tråkigaste vädret ute idag iallafall. Efter jobbet knallade jag över till Emelie's lya där maten stod rykande på bordet och väntade på mig. Kan det bli bättre?

Till mat fick vi potatisgratäng med kassler och sen sallad med fetaost och avocado. mums!!!! Supergott. Så skulle man ha det varje dag man kommer hem från jobbet! Ha ha.

Kom hem för en stund sen. Tog en skön lång varm dusch och sen på med myskläder. Så underbart. Så nu skar blir det bingen. Imorn är jag fast på kronis i tio timmar.. ååh aj really löve it.

godnatt















Sushi

Då har jag gjort det.

För första gången i mitt liv så har jag testat mig på sushi. Och jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Det var ju inte direkt en aha upplevelse. Men det var väldigt kul att testa på något nytt. Jag är igentligen inte en sån tjej, jag brukar ta det säkra före det osäkra. Men idag tog jag steget. Och jag är faktiskt lite småstolt.

Okej, nu handlar det bara om en maträtt. Men en väääldigt speciell maträtt. Sushi får en 3 av 5. Och jag kommer helt klart testa det igen. Och jag tror att jag kan börja tycka om det lite mer.. Jag ska iallafall ge det en chans. För saker som man lär sig tycka om, gillar jag mest av allt. Man kan ta öl och feta ost som ett bra exempel på det.


lööööve


Vakra färger på löven är det verkligen nu. Ingen kan säga något annat. Det är så himla vackert.

Synd att min mobilkamera är så kass bara.
Påtal om mobil, så är min mobil kass förövrigt oxå.. Kan inte se vem som ringer så om jag missar o inte ringer tbx, tro inte att jag skiter i er ;)

Nu blir det av med kläderna, sängen och Navy CIS. Och kvällen är därmed räddad.

N





Ledig dag ...

Ledig dag idag.
Så skönt att bara få en dag där man bara kan rå om sig själv. Sov ända till tre, vaknade massa gånger inatt. Och behövde verkligen sova ut efter helgen.

Har skaffat mig en ny favoritmat. Varma koppen med tomat o basilika, och sen knäckebröd med kalkon och keso på. Det är så jävla gött! Jag kan inte sluta tänka på det. Det är så man längtar tills imorn bara för att kunna äta det. Ha ha.

Tog mig en promenad imorse till nobelspåret sprang en vända och gick hem. Mina lår känns som gummi. Men fan vilken skön känsla. Efter min runda så gick ja hem o duscha och grovstäda lägenheten, det var välbehövligt kan jag säga.

Nu har jag Fanny och Pernilla hos mig. Vi skulle kolla desperate, men det går ju inte med oss. Vi har allt för mycket att prata om. Kärlek till det.

Imorn blir det jobb elva till sex, därefter ska vi träffas några o käka på viet dragon. Ska våga mig på sushi för första gången. Wish me luck..

over my head.

Underbar dag.

Såna dagar som denna, gör mig så jävla lycklig. Promenaden till jobbet imorse var med andra ord riktigt härlig. Med ipoden i öronen så tror man ju att man är på nån annan planet! Sådär lite småkyligt, men ändå värmer solen sådär gött på huden. Man vill bara slänga sig i alla vackra höstlöv.

Idag har jag jobbat några timmar. Sen kom linn o hämta upp mig så drog vi till aggeruds spåret o sprang en runda. Så jäkla skönt. Därefter åkte vi o handla. Mat till kvällen blev kycklingklubbor och ris + sallad med avocado o fetaost. MUMS! Kom hem för en stund sen, sitter här med ansiktsmask i ansiktet. Stelt. Ska snart peela bort den. Sen blir det sängen och filmen Awake, kan inte få nog av den. Jessica Alba... Behöver ja säga mer?

RSS 2.0