Bläää

Usch.. Jag vill aldrig mer dricka alkohol!! usch måår så jävla dåligt.. ugh!!  Riktigt kul kväll igår iaf, så det kanske är värt att må liiiiite dåligt idag då.

Nu ska jag gå o lägga mig,börjar jobba imorn, o7.45.. Åh, känns inte som om det är det jag är mest sugen på iaf.. men ett ganska kort pass iaf, slutar 12, då blir det en sväng på stan. o en fika kanske? Skulle sitta fint. Är så glad att Glenn är back in town.. Har varit tomt utan honom! Men nu är han tillbaka iaf :D

Nej nu blir det lite guitarr hero, sen blir det sängen!


Nathalie

Julafton

Idag är det Julafton, för er som inte visste ;) Paketöppningen är väl det som gör denna dag så rolig, och släkten såklaart.. Åhh älskar er så himla mycket!! Ni är bäst!

Började julen som vanligt med våran interna paketlek imorse, orkar inte förklara den, men den är jävligt rolig iaf :) sen blev det att käka det största julbordet jag någonsin sett. Men åt bara potatis lax och gravlaxsås som är min specialité ;D

Sen blev det kalle, som vanligt. Därefter blev det paketöppning.. Fick mest pengar, och lite smågrejer sådär! Heelt ok. Det var ju pengar jag önskade mig så! :) Så nöjd så.. Sen blev det guitarr hero,, vi fick en till gitarr idag oxå, så  nu är det lite roligare att kunna spela två :D Därefter blev det lite spel, sen promenix o bastu, och nu sitter jag här och kikar på "tomten är far till alla barnen"  den hör till på Julafton, så jäkla bra :)
Det var min underbara Julafton, hoppas eran har varit miinst lika bra :D


Julpuss / Nathalie

you are the only thing.

Baahh.. Min kamera kommer inte till jul, så jäkla skit.. snöoväder i USA så min kusin kom inte utanför dörren typ. Så jäkla typiskt, men det var väl nån mening med det =/.. fan...

Kom precis hem från julavslutningen, så himla gött med loov. Men ska jobba en hel del. Men pengar är ju alltid bra att ha :)

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen väntar jobbet!

Nathalie

Nervös

Fan vad jag är nervös, funderar nästan på att skita i det.. känns inte som den passar min röst.. antingen måste jag köra stenhårt o skita i vad alla andra tycker, men jag vill ju samtidigt inte att publiken ska behöva hålla för öronen! haha fan va får krupp på det här.. inte lättaste låten heller.. baah.. blir galen!!

aja, gårdagen var iaf super rolig, var i k-hamn och festa hos emelie, som fyllde 21. var superkul =) kan inte göra mer än o tacka, allt var perfekt =)

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen blir det sänggående =) gonatt!


Nathalie

15 000:- fattigare

Jaa, då var det gjort.. Har fört över pengar till min kusin nu som ska köpa med min kamera.. baaah.. aldrig lagt ut så mycket pengar på något nånsin.. Men det är helt klart värt det!! Nu väntar jag bara på att min kusin ska komma hit med min nyyya älskling!! :D wiiie.. läängtaar lääängtar längtaar!!!!

Har förresten jobbat idag, för första gången på ett bra tag så var det faktist riktigt roligt. vet väl inte direkt varför.. men det bara var det =)

Nu ska jag checka top modelfinalen, mammi spelade in den åt mig.. såå heeejsveejs!! =D

Nathalie

Längtar

Igår fick jag ett mess av Emelie, nu är det dags för födelsedagfest i k-hamn. Ska bli grymt kul!!! Jag är pepp. nu är det dags för inspelning av Julkalendern ;)

Tjiingeling..


Nathalie

Danssugen..

Please don't stop the music.. Blir man en aning danssugen när man lyssnar på den låten?? Ooojaa!! Vill bara ha helg, så jag får dansa =))  jajajaaja!!!!!

Idag har jag varit så extremt duktig.. var kvar i skolan efter jag hade slutat och pluggade. Tog tag i psykologin som har hängt över mig ända sen ettan.. Och nu är det klart. Är jag inte duktig? :) Jag tycker det iaf.. Så nu har jag bara lite geografi kvar, naturkunskap och teckespråk :P En sak avklarad iaf, känns oerhört bra =) Ska ta tag i det andra oxå!!


Förresten, snart är min lilla älskling påväg :D Wiiiieeee!!!!


image55


förövrigt så saknar jag lisa som en tok... jag är inte hel utan henne!!!!


Nathalie

Gårdagen

image54      Nykter brud!! :P


Så himla kul.. Meeen stressigt! =) Började med att jag o Julia åkte in till öret för lite shopping, hittade några fina grejer, köpte ett linne med massa roliga filurer på, och en "knutte jacka" :P skit snyyyggg. aj love IT! sen köpte jag även en parfym och lite julklappar till mammsen.. dyrt kalas blev det =)

därefter skyndade vi oss hem, åt mat och hoppade in i duchen.. stressigt värre.. gjorde oss iordning och sen åkte vi till Amanda i svartå där det erbjöds födelsedagsfest.. det var mycket trevligt =) sen vidare till statt där det var ladies night. how nice! tyckte inte att salmingkillarna var nått i min smak, nej usch. fick iaf ett efterfesten-nyckelband, och det var vad jag ville ha =) så jag blev nöjd iaf.. haha

kvällen var iaf riktigt trevlig. roligare än förväntat. sen kan man ju alltid ta det lite lugnare med alkoholen. men klok i efterhand kan man ju alltid vara =)

aja, nu ska jag bada jacuzzi och relaxa som aldrig förr.. tjingeling


Nathalie


heeeelt gaalet :P

Haha fannys om min skrattattack igår på samhällskunskapen..så typiskt mig så det är sinnes, ni kan läsa om det på (www.schfanny.blogg.se) det var jäävligt kul, kanske inte verkar så.. men det förgyllde min dag på jobbet lite senare iaf, hade nog inte klarat av o jobbat utan den skrattattacken. thanx faaay.. :)

köpte pälsjackan igår oxå, wiie =) är skitnöjd. kunde inte bli bättre.

just nu sitter jag uppe i median, slutade för längesen.. vet igentligen inte varför jag sitter kvar. jag har cilla här brevid mig, vi var tvungna och ta ett kort som ni ser =) såhär ser vi ut idag.. tjingeling




Nathalie



inte min grej

image52                
Jag kan inte låta bli, har spanat in dessa skor hur länge som helst. Jag bara måste ha dem.... Love them...

image50 
Denna klänning från asos är så grym. Så enkel men helt fantastisk.
image46 
Denna är oxå från asos, jag verkligen älskar den! Men avvaktar lite..

image47 
Denna fuskpäls är från H&M, tycker den är helt OK, 149:- då är det ju inget att tveka på.. It's already mine....



Inte min stil direkt att lägga upp massa bilder på snygga kläder, men har spanat hela dan, så jag var bara tvungen. Dessa grejer är nått jag vill ha just nu, men ska försöka mej på att sy en egen nyårsblåsa, kan bli kul!! Så mycket roligare att ha nått på sig som ingen annan har.. wiiie, I will try!!

fotografiska

image45


Sitter just nu på den fotografiska bilden just nu, typ ingenting att göra, som vanligt.
Känns bra att få närvaro iaf... Efter som jag har ganska dåligt med det..
Jennifer och amanda fick jag höra står utanför skolan just nu, naaajs.
anna-lena måste bara få ha klart sin genomgång, så ska jag springa ut till dem sen =)


aja, allt för mig just nu

Nathalie

haha... patetiskt

jag tror jag dör av flabb, har det nånsin varit roligare... verkligen? hahaha


Idag kom jag till skolan, i tid *wohoo, applåder för Nathalie Östberg..
Hade lite ont i magen när klockan var runt tio, trodde jag var hungrig, men icke
Åt lunch och efter det höll jag på att seriöst dö.. pappa fick komma o hämta mig
låg raklång i bilen hem och tillslut var vi framme, värmde en värmekudde o la mig
på soffan. sen blev allt bättre, somna till o sen när ja vaknade så var det bättre,
tack och lov.. brukar få nån såndär attack typ var tredje månad, o det är inte kul..
men ja lever och mår bättre så ni vet ;)


Vaknade förresten imorrse av att mamma säger "bollhallen har brunnit ner" trodde
hon skämta, men det var sant, åkte ner och kollade, var runt halv 8 och då fanns
inte bollhallen kvar längre, den sista väggen höll på att brinna ner..
Så jäkla sorligt, det var ju lite av degerfors stolthet. Tycker synd om alla som
går fotbollsgymnasiet, vart ska dom nu spela? eller alla dif:are, åtorpare & svartåare?
Kommer ju ta minst ett år att bygga upp en ny hall. Sorligligt men sant.

Allt för mig


Nathalie

Fetto

Gud vilket fetto jag är. Helt plöffsig... Blää.. Imorn drar det igång igen, och nu är det på riktigt,
balklänningen ska sitta snyggt. Nu har jag bestämt mig, och inget ska få hindra mig.. Så de så!!

Aja, idag har jag glidit med jenn, va på skyltsöndan i kga och va o sola, idag var sista billiga dag på open sun.
Sorgligt.. :P

Nu ska jag bädda nytt i min säng, sen blir de soooova.

Nathalie

sanna vänner

den låten med carola är så extremt bra. allt stämmer så jävla bra...

dagen har bestått av jobb,. sen när jag slutat så kom lisa hit, älskar dig pluttan, alltid på din sida, vad som än händer, du är mitt allt. vi tog iaf ett jacuzzi bad, och sen senare kom linn hit.. vi kollade nyss på den nya wallander, var väl sådär, den dög. =) nu blir det rök och mys, pluttorna ska sova här inatt.. det blir najs=)


man slutar aldrig förvånas över vad folk tänker med.


allt för mig


Nathalie

RSS 2.0