Roande

När man inte har något o göra så får man hitta på nått o göra!




Det är inte riktigt samma klass som min o lisas musikvideo, men fan den här är riktigt bra oxå! ;D haha! enjoy!

Nu blir det mys med dessa brudar! ;)
puss

Day in hell

Fyfan vilken dag, trodde aldrig att den skulle ta slut! Aldrig någonsin varit så bakis som jag var idag! Kändes som jag skulle spy på jobbet! Men jag klara iaf av den här dagen.. Så nu sitter jag här, helt mörbultad efter 9½ timmes jobb.. Kroppen o hjärnan hänger inte riktigt med! Jag äär så glad att va hemma!

Nu ska jag hoppa in i duschen o stå där i typ en timme.. fan va underbart! Sen blir det sängen, o upp imorrn kl 7 o jobba 10 timmar.. puuhh.. Wish me luck.

Smögen snart. Skönt o komma bort från den här stan!




Godnatt alla sötnosar.

Viva la vida

Jaha, då var man hemkommen från jobbet, började 7 imorse så det är ganska så gött o vara hemma nu :) Soft dag på jobbet idag, o mitt humör höll sig heela dan, även fast det finns folk som man bara skulle vilja strypa!

Ikväll står utgång på planeringen, jag känner mig orehört taggad! Ska diska nu sen hoppa in i duschen o därefter blir det öl. Mums..

Förresten, på torsdag ska ja lisa o nattis till smögen!!! Wihoo, mitt andra hem!




Jag älskar verkligen den här killen. Lyssna bara på honom!!

Tänkte slänga in lite bilder på min lägenhet för er som är intresserade :)

 Hallen
 Hallen från andra hållet
 Vardagsrum
 Vardagsrum
 Vardagsrum
 Vardagsrum
 Min lilla toa

Såå.. nu vet ni hur jag bor =) Ska upp med tavlor, gardiner o sånt när jag får tid! Tog ingen bild på köket.. men inte så mkt o se än så länge, är inte helt klart ännu!

Nej nu blir det duschen. Puss

Känslig

Jag undrar så vad folk tycker om mig. Vart man än vänder sig så säger alltid folk att de inte bryr sig om vad folk säger, eller tycker om dem. Jag förstår inte den grejen riktigt? Det är väl klart att man vill bli omtyckt och älskad av alla? Eller? Jag vill det iallafall. Jag skulle vilja höra vad folk säger om mig? Eller vill jag verkligen det? Det kanske är bäst att vara lyckligt ovetande? Eller är det bättre att vara olyckligt vetande? Jag vet inte, men jag har iaf kommit fram till att jag är en jävligt känslig person innerst inne! Nää, ska fan inte grubbla mer.. blir galen då :P

Förresten,..Jag måste fan vara världens virrigaste människa. Jag stressar hit o dit hela tiden och har alltid tusen saker o tänka på. O de kan gå riktigt illa! Men idag hade jag försvånansvärt tur! Jag jobbade 14.30-21.15, när vi håller på o stänger så börjar tankarna dra sig till, vart är min bilnyckel? hm. den var inte i fickan och fick springa runt på hela kronhallen o leta.. Jag gav upp... Går ut till bilen o kollar.. Där sitter nyckeln i dörren! Helt oootroligt att bilen var kvar. Va väl ingen som ville ha en rutten gammal mazda!! Ha ha.

Nej nu blir det sängen för min del. Börjar 8 imorgonbitti. Hurtig tjej? Ja tack!

Puss



Vackra damer på besök i lördags :)

trött



Lovar att börja uppdatera här lite mer nu,.

Nu har jag fixat internet här hemma, så nu börjar jag få ordning på mitt liv..
Ska inte prata så seriöst nu för jag är full o sjukligt trött. Kul kväll på statt? Ja det dög väl.
Har haft roligare kvällar i mina dar.. Men men.. nu blit det sängen.

Puss&Godnatt

RSS 2.0