skönt

hård helg. o det märks på hela min kropp. jag får lixom inte ordning på den. jag är duktig på veckorna, äter rätt(för det mesta;P) ute o rör på mig osv.. sen kommer helgen, den förstör mig. böh. måste dra ner på mitt drickande, men det är ju alltid något roligt att se fram emot när helgen närmar sig. Jaja, nu är jag tillbaka till mina vanliga rutiner iallafall. det känns bra :) men snart är det helg... o då är det veeeeeeerkligen fest! Min bästa bästa fyller äääääääntligen 18 år.. Det är självklart Lisa jag pratar om ;D wihooo.

Idag har jag jobbat 5 timmar, städat och gått en skön kvällspromenad.
Nu blir det mys..




pussss

varför utsätter man sig

varför utsätter man sig för det här för? idag mår jag så jävla dåligt. Men det var det helt klart värt. Sjukt kul kväll igår iallafall.

Startade kvällen med några öl här hemma hos mig, jag o lisa trivdes. Vi knallade vidare till Malin pojkväns lägenhet där vi satt några brudar till att börja med. Under kvällens gång kom det bara mer och mer folk. Var hur trevligt som helst. Sen vidare till statt där jag hade asroligt, träffade en gammal polare som jag hängde med mestadels av kvällen. Efter statt drog jag med Eric, totte o johan till mcdonalds . Där vi käkade fyllemat. Sen blev de taxi hem ;) hur trevligt som helst.. och idag är jag såååå sleten, sovit typ 3 timmar inatt, så ikväll blir det att slänga sig i sängen tidigt. Lisa kommer hit snart och ska tillbringa kvällen och natten hos mig. Ska ut o gå en kvällspromenad sen.. det ser jag fram emot. Some update.



såå värt.
puss

segertåget

maskinen har verkligen en förmånga att sätta sig på folks hjärnor. iallafall min. nu har de lyckats igen, maskinen-segertåget sitter fast i mitt huvud. nu vill jag ha helg o alkohol tack :D





underbar morgon. vaknade klockan 7 av ett mysigt sms. synd att allt ska vara så krångligt. Men glad blev jag iallafall. somnade om med ett leénde på läpparna. o vaknade halvtio, gick ut o gick. härligare väder ute får man ju leta efter. jag blir sååååååååå glad!

under min promenad passade jag på att sköta lite ärenden, var iallafall o iväg o köpte ett silverschampo, mitt var slut, så det var välbehövligt. Sen var jag o köpte frulkost på mitt kära kronhallen, rustik bröd och brämhults apelsinjuice klarar jag mig inte utan. Satte mig sedan i solen o lyssnade på musik käka frukost o myste med världens goaste katt som bor här nånstans vid mig. Den katten är det mysigaste jag träffat. Puss på han!

Nu blir det duschen o sen fixa mig lite, sen blir det jobb.. vad kvällen erbjuder är jag inte säker på än ;D

Chicken




Baah. Jag är blond igen.. eller ja.. gul! ;P

vart har du varit hela mitt liv?

haha trodde inte att nått sånt här kunde inträffa.. inte för mig:P men det gjorde det visst! o jag är inte den som är den.



idag har jag bara jobbat och varit ute o gått en sväng.. har inte haft energi till o göra nått annat heller. och just nu sitter jag o väntar på att pernilla ska höra av sig så vi kan hitta på något.

inte så intressant inlägg eller intressant dag.

nu blir det soffan o idol :)

Ett stort grattis till mig




ett lite gladare inlägg.

idag fick jag reda på att jag får ett fast schema på jobbet.. inga skit tider hit o dit. jag är sååå värd det här! jag är så glad. så grattis till mig! :D

idag har jag bara jobbat, sen efter jobbet så gjorde jag ett försök till att förstå mig på karlskogas stigar. o de kan jag tala om att det gick inte bra. hade tänkt o gå nån runda vid nobel, men jag gick in i en skog snurra runt där som en velig kvinna o ut igen på nästan precis samma ställe. Ha ha. Det var lite snopet! Men jag försökte, det är huvudsaken iallafall. Skönt var det, men nu känner man verkligen kylan i luften.

Nu ska jag hoppa in i duschen sen gå o möta lisiis på kronhallen för att inhandla lite smått&gott för kvällen :)


pussis

tacka vet jag riktiga vänner

jag har nog fått det så svart på vitt som det går att få. du finns inte i min värld längre, trodde inte det gick att vara så ytlig. men ack så fel jag hade. du är så ensam.  tacka vet jag rikiga vänner. det har jag verkligen fått bevis på.


blev väckt på bästa sättet man kan bli väckt på. det gjorde min dag.

dagen har jag tillbringat i degerfors och umgåtts med mamma, hon är verkligen mitt allt. vi har bara myst o haft allmänt trevligt. det behövde jag idag. ibland undrar jag varför alkohol finns. den som uppfann det måste ju vara allmänt dum?

och vart tog du vägen förresten? var allt i onödan? mycket snack och lite verkstad...... jag är ett frågetecken när det gäller dig......

okej, negativt inlägg jag vet. men jag är bara så trött på allt....


skön kväll

ja nu börjar det märkas. vintern börjar ta in på oss. vilken kyla som har lagt sig. jag har alltid varit en person som hatar vintern o framförallt kyla. jag vill ha sena sommarkvällar, tunna kläder o känna hur värmen lägger sig mot huden. det är verkligen det som är min passion. jag vill bo i ett varmt land.


idag har jag hunnit med en skön promenad, jobbat och umgåtts med några polare. vi spelade lite poker och kollade in filmen 21, den var grymt bra. handlar om en kille som är geni på siffror, sen kommer han in i spelvärlden, och där händer det massa grejs jaja. är inte så bra på o förklara, men den var verkligen sevärd :) 

jag är rädd att jag är fast. jag har börjat tänka så mkt på senaste tiden, vad skulle jag ha gjort nu om jag inte köpt lägenheten? skulle jag bo i något annat land nu? skulle jag bott kvar i dfs? vad skulle jag jobbat med? det finns så himla mkt jag undrar över. visst, jag ska inte tänka så. jag trivs jätte bra i min lägenhet, och jag har faktisk lyckats att klara mig på egen hand väldigt bra. o visst det går ju alltid att förbättra saker, men so far so good. vi får se vad som händer i framtiden. kanske inte ska tänka så mycket, men vad skulle hända om jag sluta fundera över sådana saker? :)

en sak jag måste ta upp är falska människor. det stör mig så himla mycket. folk som kan sitta öga mot öga med en person o kolla den rak i ögonen o ljuga? jag förstår verkligen inte. jag har aldrig varit för det där med o ljuga. jag förstår lixom inte själva grejen med det? Vad tjänar man på det igentligen. Det som kan svara på det är jävligt duktig. Jag måste nog vara värdens ärligaste människa? Det är så jag ser på mig själv iallafall, sen om andra har en annan uppfattning så är det deras ensak, men jag hoppas verkligen inte att det är så iallafall. Jag ljuger aldrig, inte medvetet iallafall... Sen är det en helt annan sak om man inte säger hela sanningen o öppnar hela sitt hjärta för alla som man träffar.


Sen skitsnack! Det är absolut det värsta jag vet! Åhh, jag får vara med om så mycket skitsnack så snart vet jag inte var jag tar vägen.. det killar i kroppen på mig. Alla är så himla intresserade av alla andras liv. Det finns lixom personer som är mer intresserade av mitt liv än vad jag är själv? Har det inte gått lite för långt då... Eller har jag alldeles fel?

nu får jag skärpa mig.

dålig stil av mig att bara lägga ner det här tycker jag.. kanske dags att komma igång igen.



idag är jag på blödigt humör. eller inte riktigt heela idag. det slog mig nog nu när jag precis blev själv. Det är inte ofta jag är själv kan jag tala om. Och det mår jag så bra för. Jag trivs så med mina vänner, och jag skulle inte kunna leva utan dom för en sekund, ja ni ser. nu blev jag sådär blödig som sagt! men jag har så mycket lycka i mitt liv som jag inte skulle vilja byta ut mot något annat.  Jag har en helt fantastisk familj som verkligen älskar mig. Mina föräldrar bor ihop och har varit tillsammans i typ 25 år och är fortfarande som nykära, det är så härligt för mig o se. Jag har helt perfekta vänner, helt perfekta. De är allt för mig. meeen... man ska ju aldrig vara nöjd? eller?! Jag tror inte på det där med att man ska nöja sig med det man har. då kommer ju livet stanna runt sig. jag måste ha saker att sträva efter, saker att längta efter, saker jag inte kan få. och idag blev just den dagen.

det är inte ofta jag har tid o tänka, men när jag väl tar mig den tiden så kan det oftast bli för mycket för min lilla hjärna. nu lät det nästan som jag dumförklara mig själv, men ni förstår vad jag menar. okej okej.. ska väl inter dra ut på det här för mycket. men idag är dagen då jag vill ha kärlek.

Jag vill ha det som en del av mina kompisar, de kommer hem efter jobbet. Killen har lagat mat och bara längtar efter att få pussa o krama på en. JAG VILL OXÅ HA DET SÅ! det är inte ofta jag blir kär, jag har varit det en gång i mitt liv. och när jag släppte ut alla mina känslor så gick det rent åt........ men.. när jag blir kär så blir jag så otroligt kär så det finns inget annat som rullar i min skalle.

Men nu när höstmörkret kommer så finns det ju .... inget mysigare än att få ligga o mysa o pussas. o fyfan va jag förstör mig själv med det här självömkandet. men aja.. jag måste oxå få ha en sån här dag!

Så nu snälla person där ute som bestämmer mitt öde, kan du fixa en underbar kille som kommer hit o myser och älskar mig? ps. det är ett plus om han kan spela gitarr o sjunga .ds

RSS 2.0