Home sweet home


Nu har man landat efter en grym resa i napa, orkar inte berätta allt nu..Får ta det nån annan dag! :)
Men kan säga att det var helt underbart! Nu är det bara 3 dagar kvar till balen och 5 till studenten, jag har inte fattat det än.. helt otroligt sinnessjukt känns det! :D

aja, liiite uppdatering iaf ;P

kisses

Final goodbye

Japp, då var det dax att säga hejdå! :D Så extremt lycklig just nu, allt plugg o alla läxor lägger jag nu bakom mig! Hjälp, blir nästan rädd när jag skriver så? Är det verkligen sant, måste nog nypa mig i armen! Japp, det var sant.  Heeeelt sjukt.. Nu drar världens bästa Me3 till napa, det kommer bli galet! Love you all, Me3 i mitt hjärta!

Allt är packat o klart, nu ska jag gå o lägga mig en stund, sen blir det dusch när jag vaknar, bränna några skivor o sen dra vidare mot Jesper där det styrs lite klassfest innan bussen kommer och hämtar oss, feeett naajs asså! :)

Kommer sakna alla mina godingar här hemma, men vi syns om en vecka ;)


Kisses n' Hugs N

Overkill

Shit asså, vilket jävla arbete.. Håller på med ett svenska C arbete just nu, klockan är 00.14 och jag har mängder kvar att göra, först o främst att skriva klart arbetet, därefter inledning, syfte, frågeställning, resultat, sammanfattning. Yeaah, fan va kul! Ser fram emot den här natten.. Jag är så dum, jag har trott att det skulle vara ett rätt så lätt arbete att skriva så jag har skjutit fram det! Bra Nathalie... Jaja, man får skylla sig själv..

Och det är så svårt o plugga just nu för man har så extremt mycket tankar i huvudet! Imorn åker vi till napa, har jag packat med allt? Har jag gjort klart alla uppgifter? Har jag glömt bort någon? Avslutningsfilmen? Och naturkunskapen oxå, hur blir det med den? Jaa.. Usch.. Skönt o få skriva av sig lite här iaf.. Bloggen är typ som en nära vän!

På tal om vän.. :P Tycker ni är lite dåliga på att kommentera min blogg, med ca 150 besökare om dagen så borde jag väl få lite kommentarer iaf, de tycker jag.. Skärpning på er ;) O förresten.. Kul att ni är intresserade av mig o mitt liv =) det glädjer mig..


Aja, ska ta en cigg nu, sen köttar vi av resten!

image133

Love N

I'm longing for Napa


Ja nu är det snart dags för att ta väskorna, o dra härifrån! Bussen går klockan 01.00 från busstationen imorn, torsdag natt! Ska bli så gött, innan så ska hela klassen träffas o festa lite, kommer bli grymt najs, o vi kommer vara så taggade! wiihoo! ;D

idag var jag iväg o skrev på papprena på lägenheten, känns så grymt underbart! :)
Sitter i skolan just nu och ska försöka få nått gjort, men det går inte så bra så tror jag drar hem o pluggar istället! Sista rycket nu! Gött gött gött!

puss


I've found my love

Japp, idag slog jag på stort och köpte mig en lägenhet. Helt underbar känsla, kände mig verkligen hemma! Så imorgon bitti ska jag iväg o skriva på pappren och allt sånt, känns helt otroligt att lilla jag ska bli vuxen nu, student o flytt lixom.. Så som det är sagt nu är lägenheten min den 1 juni heelt underbart :D Tog några bilder på min lya när jag var där.. Och ta hänsyn till de fula tapeterna.. Haha. Allt ska göras om, måla vitt golv, tapetsera och måla taket, sen även inreda köket med svart kakel, nytt golv och massa snygga detaljer :) Vill bara att ni ska se hur det ser ut nu, och sen förändringen :) hihih.. I'm so happy!


Hallen

Vardagsrum

Vardagsrum

Kök


Sådär :) Nu är det även bara två dagar kvar till napaa, helt otroligt ;D
Nej nu blir det lite slutplugg..


Mario Vasques - Everytime I

Hejdå..

Back to work

Japp, blev ett jobb pass idag 17-21.. första på länge! Var rätt stressigt o grymt mkt folk när jag kom vid 5.. Men det gick bra.. det lugnade ner sig lite mot kvällen.. Sen efter att jag hade stängt så åkte jag iväg o träffade lisa, jennifer o loui o myste lite..
 
Nu sitter jag här hemma, as pigg och känner mig tvungen att gå o lägga mig.. ska nämligen upp o jobba 7.30-14.30 imorn.. puhh.. jobbigt o gå upp så tidigt! Jag som veeerkligen inte är morgonmänniska :P Aja, dålig jag är på o uppdatera.. Men för tillfället har jag inte så mkt mer o säga än att det är bara 1 jävla vecka kvar tills vi åker... wiiiihooo! :D:D:D


Napa Napa Napa... <3

19 år!

Grattis till mig! Idag fyller jag gammal, känns väl sådär :P haha men får väl inte klaga, 1 år kvar till gröna skylten, o de tackar man ju inte neeej till :D Puuss på alla mina vänner som gör min 19års dag till den bästa 19års dag man kan ha! :D Love you guys!

image134

jobb

image133

Japp, jobb idag med då.. gött me cash!! hann även med lite skola o gympa innan! det var skönt!

Imorn ska jag på massage! Ska bli så otroligt gött!! Knåda fläsket litte! haha.. nerå, men blir aroma massage på en timme. underbart eller? :)

Sen på kvällen blir det nog till att hänga med lisiis!

Sen kommer torsdag och det är min dag de! 19 år fyller man då, o det känns faktiskt ganska meningslöst om jag får säga det själv! Meeen.. det är självklart en anledning till att festa ;) weeey, party helg! oyeah..  Ska även till tandläkaren på min födelsedag och kolla gaddarna en sista gång gratis, för nästa gång jag ska dit så kommer det antagligen kosta en förmögenhet!

Ajaaa.. sen äreee  fredag o helg :D o då är det endast 2 veckor tills vi flyger iväg till fest o värme!!! wihooo!


tjobidoo.


Grymt

Ja, det har varit grymt med ledighet från skolan nu då några dagar.. Men när man är ledig så är det väl meningen att man ska vila upp sig! Nejdå! fest 2 dagar, sovit på konstiga ställen, jobbat, fotat, kollat på fina grejer o ja, you name it! haha,, mycket trevligt iaf må jag säga! Sen har det ju hänt lite hemska saker oxå.. Inget som jag behöver ta upp här.. Men det kommer nog bli bra! <3 Igår var det fest då igen, och då träffa jag en människa som tog mitt hjärta med storm... Vilken röst! Mums på den.. o mums på han! hihi.. :P aja..

Det var grymt igår iaf, startade kvällen hemma hos Johannas syster Camilla som fyllde 23, det var mycket trevligt! och sen bar det av mot statt när vi hade fått i oss den alkoholen vi behövde, fulla o goa så intog vi dansgolvet! Det var mycket trevlig! O glenn kom hem oxå! Känns så sjukt jobbigt att han bara kommer sådär en dag, nån gång ibland.. Så sjukt jobbigt! =( Men snart kommer han igen. På våran student, o då blir det ett lite längre besök :D Heelt najs kväll var det iaf.. men det får man ju såklart sota för idag.. Mitt huvud mådde inte så bra imorse.. men nu mår jag bättre iaf :) haha..

Nu har jag uppdaterat min fotoblogg förresten.. Tycker ni ska checka in mina nya picts'
www.nathaliefoto.blogg.se




M Pokora, Timbaland ft. Sebastian - She's Dangerous


bye bye suckers' N

RSS 2.0