Sthlm.

Igår var det dags för en tripp till storstaden. Helt underbar resa med bästa människorna. Me3 är lätt bäst!!! Åkte med bussen från skolan vid o8.oo. Började med att Anna-Lena tog tag i allsången, och så tidigt på morgonen hänger inte stämbanden med riktigt, med vi försökte iaf, och det är det som räknas :D


Väl framme i storstaden så blev det stress, 5 tim shopping i sthlm är inte mycket, finns så himla många affärer man ville hinna med, men weekday, h&m och monki stod högst på min lista. Hittade endel på rea, hur kul som helst när saker man vill ha kostar nada, ett par jeans lixom 100 spänn, ett linne för 38:- nästan så man skrattar åt vad billigt det är!! :D Det var superkul.


Efter stress shoppingen slängde vi oss i en taxi till SVT. Där skulle vi på studiebesök. Det var grymt!! Helt otroligt att få se hur allt funkar och är uppbyggt. Vi fick besöka lite olika studior, bla. lilla sportspegeln, efterlyst, nyheterna & let's dance studion. Vi testade på att sitta på juryn's platser och dela ut poäng till våra polare =) det var en upplevelse, men oxå lite av en besvikelse.... vi fick se rummet där de har alla kostymer, och fyfaan vad kläder det hängde där! helt otroligt, MEN när vi tittar in där... vem sitter inte där i en rullstol.. Björne :( helt ledsen o gammal såg han ut. Det var lite sorgligt.. barndoms minnen, ni vet :) Aja, men det var fett kul iaf =)

Sen kom bussen o hämtade oss, vi skulle vidare till Dramaten och se teatern Måsen. Jag är väl ingen "teatermänniska" men jag gav det en chans och tyckte ärligt att den var riktigt intressant =) Kul att få uppleva något nytt!!

Bussfärden hem blev vild! Hade planerat att få lite sömn, men icke i sällskapet jag var i inte :P Det blev världens drag, pojkarna hade ju druckigt öl hela dan så det var kanske inte så konstigt. Men kul hade vi iaf. Grym dag!!!


Me3, napa here we come!!!!!!



Björne



Väderflicka



Från Vänster ; Maria Öhrman, Dermot Clemenger, Ann Wilson & Tony Irving




Här är lite inköp jag gjorde i sthlm :)

Grå Parkas, H&M
Blå shortklänning, H&M
Söt Blå/Vit Shortklänning, H&M
Body Svart&Grå, Gina Tricot
Svart/Vit Lång Tisha, Monki
Höga Svart/Vita jeans, Monki
Svart/Vit randigt&spräckligt Brottarlinne, Cheap Monday
Oversize Tisha, Gina Tricot
image88

Nathalie

Vad tycker du?
Postat av: Bella

Tack vad snäll du är :):)

Härligt o åka o shoppa, skulle jag också behöva, men jag får prioritera lägenheten före kläder nu känner jag haha :)

Pusss

2008-02-01 @ 08:35:21
URL: http://buus.blogg.se
Postat av: jojsie

va söt du är vännen, tack för alla hjälp i fredags. behövde de! puss

2008-02-03 @ 17:19:11
URL: http://jojsie.blogg.se
Postat av: Julia

skitsnygga grejer :)!

2008-02-04 @ 13:15:38
URL: http://juvlijja.blogg.se
Postat av: Hanna

Såklart att ME3 är bäst, så kommer det alltid vara ;) Ellerhur var studiebesöket på svt grymt, kan tala om att björne satt och skräpade där för 2 år sedan också. haha stackarn!

2008-02-05 @ 20:17:52
URL: http://hannaevaisabella.blogg.se

Skriv precis vad du vill =)

Ditt namn:
Ska jag komma ihåg dig?

Din mejl

Vad heter din blogg?

Säg precis vad du vill =)

Trackback
RSS 2.0